Κοιτώντας την παραπάνω εικόνα δεν ξέρουμε εάν παίρνουμε ιδέες για το φόρεμα ή για το γλυκό του γάμου μας. Ο λόγος προφανής: Δεν μπορούμε να καταλάβουμε εάν είναι φτιαγμένο από ζάχαρη ή από δαντέλα και βολάν. Τελικά ισχύει το πρώτο.

Η σχεδιάστρια γλυκών από τη Μεγάλη Βρετανία, Emma Janyne, έφτιαξε με δεξιοτεχνία τη συγκεκριμένη τούρτα και την παρουσίασε στο σόου Cake International, το οποίο διεξήχθη στο Λονδίνο στο Alexandra Palace, εντυπωσιάζοντας τα πλήθη. Κατάφερε να δημιουργήσει αυτό το απίστευτα ρεαλιστικό ζαχαρένιο φόρεμα χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο dragéekiss προκειμένου να τοποθετήσει με ακρίβεια τις πέρλες μέσα στα εκατοντάδες ροζ λουλούδια που κοσμούν το γλυκό. Η Emma άντλησε μάλιστα έμπνευση για τη δημιουργία της από ένα πραγματικό νυφικό του σχεδιαστή Mak Tumang και η ομοιότητα είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Οι δύο σχεδιαστές μάλιστα συναντήθηκαν στο σόου και φυσικά φωτογραφήθηκαν δίπλα στην τούρτα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr