Την πιο γλυκιά στήριξη απέκτησε ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, Bernie Sanders, καθώς δημιουργήθηκε παγωτό που στηρίζει την προεκλογική του καμπάνια!

Ο συνιδιοκτήτης των διάσημων παγωτών Ben & Jerry’s, Ben Cohen διατηρεί και μία ιδιωτική μάρκα παγωτών, τα Ben’s Best, που οι συσκευασίες τους όμως θυμίζουν πολύ εκείνες των Ben & Jerry’s. Μέσω αυτής της μάρκας λοιπόν, δημιούργησε μία νέα γεύση, την «Bernie’s Back», προς τιμήν της προεκλογικής καμπάνιας του γερουσιαστή του Βερμόντ.

Πρόκειται για ένα περιορισμένης έκδοσης παγωτό, με γεύση κανέλα, επικάλυψη σοκολάτας και καραμέλα στο εσωτερικό του. Μάλιστα, δεν πωλείται στα καταστήματα, αλλά προορίζεται για λίγους τυχερούς, που θα λάβουν μέρος σε ένα διαγωνισμό που ξεκινάει στις αρχές Αυγούστου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της καμπάνιας του Sanders,

Την ανακοίνωση της νέας γεύσης έκανε ο Ben Cohen στις 2 Αυγούστου, μέσω Twitter, δηλώνοντας ότι ο Bernie Sanders είναι καλύτερος υποψήφιος για να νικήσει τον Donald Trump στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2020 και να προωθήσει τους απαραίτητους μετασχηματισμούς ώστε οι ΗΠΑ να γίνουν μία χώρα που λειτουργεί για τις εργαζόμενες οικογένειες. Παράλληλα, ανέφερε ότι σε αυτό τον στηρίζει και ο συνέταιρος του Jerry Greenfield, αν και όπως δήλωσε στον Insider εκπρόσωπος της Ben & Jerry’s το νέο αυτό παγωτό δεν σχετίζεται με το ομώνυμο σήμα του διδύμου και πρόκειται για μία προσωπική ενέργεια του Cohen που δεν αντιπροσωπεύει την εταιρεία. Επισήμανε δε ότι η Ben & Jerry’s δεν στηρίζει πολιτικούς υποψηφίους.

Βέβαια, η παρούσα άρνηση δεν σημαίνει ότι η Ben & Jerry’s δεν παίρνει πολιτική θέση στην Αμερική. Ποιος ξεχνάει άλλωστε, ότι πέρυσι είχαν κυκλοφορήσει το πρώτο αντί-Trump παγωτό, το οποίο καλούσε τον κόσμο να αντισταθεί ειρηνικά στις οπισθοδρομικές πολιτικές του Trump που κάνουν διακρίσεις;

Δείτε επίσης:
Τι σχέση έχει η προεκλογική καμπάνια του Donald Trump με τα πλαστικά καλαμάκια;

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr