Οι σεφ στο εστιατόριο Menbaka της Σιγκαπούρης σερβίρουν «φλεγόμενα πιάτα» στους πελάτες τους και εμείς απορούμε πώς δεν έχει γίνει ακόμα ατύχημα…

Θα αναρωτιέστε ασφαλώς τι ακριβώς κάνουν… Αφού, λοιπόν, ετοιμάσουν το μπολ με τα ράμεν, περιλούζουν το πιάτο με λάδι κρεμμυδιού και στη συνέχεια του… βάζουν φωτιά!

Όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης του Menbaka, «πρόκειται για κάτι που οι πολίτες δεν έχουν δοκιμάσει ξανά, κάτι που δεν έχει υπάρξει καν στη Σιγκαπούρη. Οπότε, όλοι είναι ενθουσιασμένοι και θέλουν να προλάβουν να ζήσουν την εμπειρία αυτή!».

Ωστόσο όπως τονίζει, οι οδηγίες ασφαλείας είναι πολύ συγκεκριμένες και περιγράφονται σε κάθε πελάτη πριν από το γεύμα προς αποφυγή ατυχημάτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης:
Γιατί το ψήσιμο ενός ψωμιού συγκέντρωσε περίπου 18 χιλ. views;

Κι όμως αυτό δεν είναι μοντέρνο κέικ. Είναι ο Άρης!

Αυτό το εστιατόριο στην Κολομβία σερβίρει μπέργκερ 24 καρατίων!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr