Το διάστερο Pastorale στο Βέλγιο άνοιξε πριν λίγες μέρες με τον σεφ-ιδιοκτήτη Μπαρτ ντε Πούτερ, τον Executive Chef Σταμάτη Μισομικέ και την ομάδα του εστιατορίου να είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Το εστιατόριο, που στεγάζεται σε χώρο όπου συγκεντρώνονταν παλαιότερα οι λεγόμενοι «πρεσβύτεροι», δηλαδή γηραιότεροι θρησκευτικοί λειτουργοί, εμπνέεται από την ιστορία του και άνοιξε ξανά εφαρμόζοντας 10 χρυσούς κανόνες, που παρουσιάζει στους επισκέπτες του εν είδει 10 «εντολών».

Οι 10 Corona – εντολές
1. Μην αγχώνεστε για το παρκάρισμα. Υπάρχει χώρος για παρκάρισμα δίπλα από το εστιατόριο.
2. Θα σάς υποδεχτούμε με θέρμη, οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για εσάς.
3. Μπαίνοντας στο εστιατόριο θα χρησιμοποιείτε αντισηπτικό χεριών όπως επίσης και κατά τη διάρκεια του γεύματος και αφού πάτε στην τουαλέτα.
4. Μην ενοχλείστε από τον ευμετάβλητο καιρό του Βελγίου, μπορείτε να κρεμάσετε το παλτό σας με ασφάλεια.
5. Θα καθίσετε σε αποστειρωμένα τραπέζια και καρέκλες που απολυμαίνονται πριν και μετά από κάθε σέρβις
6. Θα σάς δοθεί προσωπικό μενού που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο σπίτι.
7. Θα διαλέξετε το αγαπημένο σας κρασί από ψηφιακό μενού, το οποίο αποστειρώνεται πριν τη χρήση.
8. Θα έχετε αρκετές πετσέτες κατά τη διάρκεια του γεύματος.
9. Ό,τι χρησιμοποιείτε απολυμαίνεται πολύ σχολαστικά.
10. Είναι προτιμότερη η πληρωμή με κάρτα ωστόσο, υπάρχει και η επιλογή των μετρητών.

Δείτε επίσης:
Κορωνοϊος- Γερμανία: Λανσάρουν νέα «καπέλα-κορώνες» για το φαγητό

Ο κορωνοϊός «έριξε» την τιμή στα πανάκριβα «γκουρμέ» πεπόνια της Ιαπωνίας

Κορωνοϊός- Ιταλία: Τέλος τα χάρτινα μενού στα εστιατόρια – Μενού με κώδικα QR

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr