H Linda Miller Nicholson, γνωστή στους μαγειρικούς κύκλους και ως «Lady Gaga του φαγητού», είναι γνωστή μεταξύ άλλων και για τα ζυμαρικά της που είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Ρίχνοντας μια ματιά στο λογαριασμό της στο instagram (@saltyseattl) ένα σοκ το παθαίνεις αφού ομολογουμένως είναι από τους πιο όμορφους που έχουν περάσει στην αντίληψή μας και αυτό λόγω του βασικού του θέματος που δεν είναι άλλο από τα ζυμαρικά, όχι όμως αυτά που βάζεις κάθε μέρα στο πιάτο σου. Πολυχρωμία, φαντασία και όμορφα σχέδια χαρακτηρίζουν κάθε της ευφάνταστη δημιουργία που όχι μόνο μάς κάνει να αναρωτιόμαστε τι γεύση έχει αλλά αν την είχαμε και μπροστά μας, ειλικρινά θα λυπόμασταν να τη μαγειρέψουμε… Οι χρωματισμοί είναι από φυσικά υλικά όπως παντζάρι, σέσκουλα, κουρκουμά, κάρβουνο, μάτσα, πάπρικα, καρότα κ.ά.

Απολαύστε παρακάτω μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές προτάσεις που πραγματικά είναι χάρμα οφθαλμών!

I got the most incredible @grensonshoes for Mother’s Day that feature a pattern by @persephonebooks & @cambridgeimprint. The story of their collaboration is fascinating, & each of the 3 companies embody soulful craftsmanship in their own art, fashion, literary, and design worlds. I’m smitten with the confluence of art across multiple media, so the moment I unwrapped my shoes, I knew I’d recreate the pattern in my medium: naturally-dyed pasta. I draped the pasta sheet atop a lasagne & I couldn’t resist wearing my shoes during that dinner even though we’re a shoes-off house. Swipe 👉 to see a shot of the process, the shoes (of course!), & the pasta sheet hanging to dry. Colors are from: white= creme, blue= butterfly pea flowers, orange= harissa. (In case it wasn’t clear, there is nothing sponsored about this post. Just giving a little 💙 to some good people doing great things.)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) στις

This pappardelle pasta is what happens when you wanna create something floury+flowery+black+white. I’d show you the making-of video, but it’s a whopping 36 seconds. In 2017 that’s practically a Stone Age.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) στις

YES, WE CAN(nelloni)💪🏿

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) στις

Pasta hats! Or more cheekily, carb cappelli.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) στις

📷by @wrightkitchen. I’m 2 weeks away from submitting the manuscript for my 1st book, which is why you haven’t heard from me as much lately. Man, they don’t tell you how hard it’s going to be when you sign up to ride this particular bull! But it’s the fun kind of hard, to keep up the rodeo analogy. In the meantime, I am looking through @wrightkitchen’s images from the book photoshoot & damn near crying, they’re THAT good. I had to share this behind-the-scenes glance, because it illustrates how magic happens when Brittany gets behind her lens & I get behind my pasta board. I miss her when she’s gone, but we get to be reunited next week to conjure up a final set of sorcery. If you ever find a friend like that- one who teases out your very highest potential- make them tacos, rub their feet, & keep them around as much as possible.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) στις

Ok, week, I’ll see your Monday & raise you by heaps of 🌏 ravioli 🌍 so I can make it through you.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) στις

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr