Ο Matteo Stucchi, ζαχαροπλάστης από τη Μόντζα της Ιταλίας σκέφτηκε έναν διαφορετικό τρόπο να αναδείξει τα γλυκά του δημιουργώντας έναν «μικρόκοσμο» όπου οι γλυκές δημιουργίες του συμπρωταγωνιστούν με μικροσκοπικές φιγούρες.

dessert-miniatures-pastry-chef-matteo-stucchi-11-5820e1223cbb8__880

dessert-miniatures-pastry-chef-matteo-stucchi-12-5820e12542ce9__880

«Η εμφάνιση ενός γλυκού είναι εξίσου σημαντική με τη γεύση του» λέει ο Stucchi του οποίου οι παραστάσεις θα μπορούσαν άνετα να είναι κομμάτι ενός κουκλόσπιτου. Με περίσσια φαντασία μεταμορφώνει τα brownies σε ορυχεία, τα σουφλέ σοκολάτας σε τοποθεσία για ράφτινγκ, τα μακαρόν και τα μιλφέιγ σε συναρμολογούμενα κομμάτια εργοτάξιου. Η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι αξιοσημείωτη και τα έργα του δεν πέρασαν απαρατήρητα στο Instagram αφού οι ακόλουθοί του σε διάστημα μόλις δύο μηνών έφτασαν τους 35.000 και συνεχώς αυξάνονται.

dessert-miniatures-pastry-chef-matteo-stucchi-30-5820e152ad965__880

dessert-miniatures-pastry-chef-matteo-stucchi-35-5820e1616adc6__880

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr