Πόσες φορές έχετε σκεφτεί μετά από αρκετό χρόνο αναμονής σε κάποιο internet καφέ ότι αν η χρέωση ήταν ανά λεπτό τα πράγματα θα ήταν κάπως διαφορετικά; Ε, λοιπόν, στο Μπρούκλιν όχι μόνο το σκέφτηκαν, αλλά το έκαναν και πράξη.

cafe

Οι ιδιοκτήτες του καφέ Glasshour στο Ουίλιαμσμπεργκ του Μπρούκλιν ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν το πρώτο «αντι-καφέ»- όπως το αποκαλούν- στο οποίο οι πελάτες πληρώνουν για την πρώτη ώρα παραμονής τους στο καφέ 6 δολάρια, ενώ στη συνέχεια χρεώνονται 10 cents ανά λεπτό και αυτό ισχύει μέχρι και 4 ώρες παραμονής. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι το μέγιστο ποσό που κάθε πελάτης πληρώνει φτάνει τα 24 δολάρια.

capture_17

Βέβαια, το εν λόγω «αντι-καφέ» προσφέρει στους πελάτες του καθ’ όλο το χρονικό διάστημα παραμονής τους άφθονο καφέ ή τσάι και σνακ που θα απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή ή το κινητό τους. Βέβαια υπάρχει και άφθονος «αντιπερισπασμός» με μια ποικιλία από επιτραπέζια παιχνίδια. Η ιδέα πάντως φαίνεται να χαίρει θερμής ανταπόκρισης από το κοινό με τον κόσμο να συρρέει έξω από το καφέ καθημερινά.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr