Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν παράγει τα πολυτελή της αυτοκίνητα εν μέσω της πανδημία τους κορωνοϊού και αντιθέτως, έχει κάνει στροφή στον τομέα των τροφίμων, παράγοντας μόνο μέλι.

Σύμφωνα με το BMWBLOG μάλιστα, η Rolls-Royce ανακοίνωσε πρόσφατα και ρεκόρ παραγωγής μελιού στο μελισσοκομείο της στο Goodwood του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου 250.000 μέλισσες εργάζονται ακατάπαυστα! Επόμενος στόχος της εταιρείας, να υπερβεί τον αρχικό στόχο παραγωγής που είχε τεθεί για το 2020.

Βέβαια, η Rolls-Royce δεν στράφηκε τώρα στην παραγωγή μελιού, αφού έχει εντάξει τη μελισσοκομία στους κλάδους της επιχείρησης τις τελευταίες τρεις σεζόν και δηλώνει ότι το μέλι της είναι η «Rolls-Royce του μελιού»! Το μελισσοκομείο «Goodwood Apiary» βρίσκεται σε μία έκταση περίπου 170 τετραγωνικών χιλιομέτρων, γεμάτη με μισό εκατομμύριο δέντρα, θάμνους και αγριολούλουδα. Η εταιρεία μελισσοκομίας διαθέτει επίσης έξι παραδοσιακές ξύλινες κυψέλες, οι πέντε εκ των οποίων έχουν πάρει το όνομά τους από τους θρύλους τεσσάρων τροχών της Rolls-Royce: Phantom, Wraith, Ghost, Dawn και Cullinan, ενώ η έκτη έχει το όνομα της μασκότ της αυτοκινητοβιομηχανίας, Spirit of Ecstacy.

«Το μελισσοκομείο υπογραμμίζει περαιτέρω την αφοσίωσή μας στο περιβάλλον, κάτι το οποίο σφραγίζει όλα όσα κάνουμε στο Goodwood», δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της Rolls-Royce, Richard Carter. «Τα βιώσιμα κτήρια μας, τα συστήματα διαχείρισης του βρόχινου νερού και το καταφύγιο άγριων πτηνών έχουν ήδη κάνει το σπίτι της Rolls-Royce στο Goodwood μια από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον εγκαταστάσεις παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με αυτό το πρότζεκτ, που αξιοποιεί τη βιοποικιλότητα της τοποθεσίας, συνεισφέρουμε σε σημαντικό βαθμό στη διατήρηση και προστασία του ζωτικής σημασίας πληθυσμού μελισσών της Βρετανίας» υπογράμμισε. Σημειώνεται ότι η Rolls-Royce δεν εμπορεύεται το μέλι, αλλά το δίνει σε πελάτες της.

Δείτε επίσης:
Κορωνοϊός: Η πρωτεύουσα της Λιθουανίας μετατρέπεται σε ένα τεράστιο ανοιχτό καφέ

Μύλος 1.000 ετών λειτουργεί ξανά λόγω κορωνοϊού

Εστιατόριο θα σερβίρει μόνο έναν πελάτη εξαιτίας κορωνοϊού!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr