Δεν μπορούμε να φανταστούμε ένα πιο γλυκό δώρο για τη μαμά, τη γιαγιά ή τoν πιο αγαπητό μάγειρα ή μαγείρισσα στη ζωή σου από τις δημιουργίες της Shana Colwes.

Μια γρήγορη ματιά στο ηλεκτρονικό της κατάστημα στην ιστοσελίδα Etsy είναι αρκετή για να καταλάβεις πόσο ταλαντούχα είναι. Δεν εμπνέεται απλά από τις αγαπημένες της συνταγές, τις μεταμορφώνει σε πραγματικά έργα τέχνης! Συνταγές για μπισκότι, κέικ καρότου, γκουακαμόλε και grilled cheese γραμμένες με καλλιγραφικά γράμματα και εικονογραφημένες, κοσμούν από καμβάδες μέχρι πετσέτες κουζίνας και τσάντες για τα ψώνια.

A post shared by ShanaColwesArt (@shanacolwesart) on

Ποια είναι όμως η ιστορία της κοπέλας πίσω από τις πανέμορφες αυτές δημιουργίες; «Είμαι δασκάλα γυμνασίου και πριν από περίπου 1,5 χρόνο, ήθελα να φτιάξω κάτι για την κουζίνα μου», λέει η Shana. «Είχα δει κάποιες άλλες εικονογραφήσεις συνταγών, αλλά δεν ήταν ποτέ καμία που θα έφτιαχνα και θα ήθελα να κρεμάσω. Έτσι ζωγράφισα μία από τις συνταγές μου για γκουακαμόλε», εξηγεί. Και καθώς συνέχιζε να ζωγραφίζει, ένας ένας οι φίλοι της προσπάθησαν να την πείσουν να αρχίσει να πουλάει τις δημιουργίες της.

A post shared by ShanaColwesArt (@shanacolwesart) on

Και κάπως έτσι δημιούργησε την Etsy σελίδα της. Εκεί μπορείς να αγοράσεις ένα ήδη έτοιμο «έργο» ή να ζητήσεις να σού φτιάξει κάτι με τη δική σου αγαπημένη συνταγή για 22,49€ και 44,99€ αντίστοιχα. Η πιο συχνή παραγγελία; «Συνταγή για κόκκινη σάλτσα», λέει η ίδια.

info
https://www.etsy.com/shop/shanacolwesart

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr