Την ιστορία για το πώς εφευρέθηκε το μικρό, πλαστικό τραπεζάκι που τοποθετείται μέσα στα κουτιά της πίτσας, σου την έχουμε πει. Καιρός να δούμε και πώς μπορούμε να το αξιοποιήσουμε περαιτέρω.

Επειδή δεν θέλουμε να αφήνουμε τίποτα να πηγαίνει χαμένο, αναζητάμε συνεχώς λύσεις, ακόμη και εναλλακτικές, για καθετί που πέφτει στα χέρια μας. Έτσι και με το πλαστικό στρογγυλό τραπεζάκι που βρίσκουμε μέσα στα κουτιά της πίτσας και που μέχρι πρόσφατα, αρκούμασταν να το ανακυκλώνουμε.

Μία γρήγορη έρευνα στο internet όμως, μας έδωσε μία τέλεια εναλλακτική χρήση, που μας εξέπληξε. Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το πλαστικό τραπεζάκι και να μην το πετάξετε; Μα μετατρέποντας το σε βάση για το κινητό τηλέφωνο.

Σωστά διαβάσατε, μπορεί να γίνει βάση για το κινητό, ώστε να μπορείτε να το έχετε όρθιο δίπλα σας όσο μαγειρεύετε, για να διαβάζετε τα υλικά και την εκτέλεση των συνταγών στο olivemagazine.gr ή να βλέπετε τα τέλεια μαγειρικά βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube. Δεν έχετε παρά να αναποδογυρίσετε το «τραπεζάκι» στον πάγκο ή στο τραπέζι και να στερεώσετε το κινητό σε οριζόντια θέση ανάμεσα στα ποδαράκια του. Τόσο απλά!

Δείτε επίσης:
Η μη μαγειρική χρήση της ντομάτας που ελάχιστοι γνωρίζουν

Το τέλειο gadget για να μην ξεχειλίζει το νερό από την κατσαρόλα

Φτιάξε τα πιο απίστευτα ποτηράκια που κρατούν παγωμένα τα σφηνάκια