Η τάση να φωτογραφίζουμε το φαγητό δεν έχει τέλος, όπως και οι εφαρμογές που μας δίνουν όλο και καλύτερες λήψεις. Τελευταία ανακάλυψη η τρισδιάστατη φωτογράφιση.

Ο λόγος για το νέο application για iPhone 6 και γενικά συσκευές με iOS 8, που ακούει στο όνομα 3DAround και το οποίο επιτρέπει να τραβάμε τρισδιάστατες φωτογραφίες.

food photography olivemagazinegr

Η χρήση του είναι εξαιρετικά εύκολη, καθώς απλά τραβάμε αρκετές φωτογραφίες γύρω-γύρω το πιάτο και η εφαρμογή μετατρέπει το κινητό ή το τάμπλετ σε 3D scanner που ενώνει τις λήψεις, συνθέτοντας μία τρισδιάστατη φωτογραφία.

Φαντάζεστε πόσο πιο λαχταριστές θα δείχνουν πλέον οι φωτογραφίες των πιάτων μας στην 3D εκδοχή τους; Και το καλύτερο είναι ότι μπορούμε να μοιραστούμε τις τρισδιάστατες φωτογραφίες με τους φίλους μας, ακόμη και εάν δεν έχουν την αντίστοιχη εφαρμογή.

Μπορεί η 3DAround να μην είναι ακόμη διαθέσιμη στο App Store, ωστόσο μπορείτε να ρίξετε μία πρώτη ματιά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας Dacuda, που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία αυτής της εφαρμογής που αναμένεται να γίνει must μεταξύ των οπαδών των φωτογραφιών φαγητού.

info
3d.dacuda.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr