Το νέο food trend στα social media είναι το ντόνατς γοργόνας και μας έρχεται από το Disney World φυσικά, που τελευταία έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι των #instafoods.

Μετά τα cupcakes μονόκερου, τα ιριδίζοντα churros, τις Aristocrepes και πιο πρόσφατα το θαλασσί κρασί, η Disneyland ξαναχτυπά με μία ακόμη λαχταριστή πρόταση, που μοιάζει βγαλμένη από τα παραμύθια. Για την ακρίβεια, αν αναρωτιόσασταν πώς θα ήταν ένα ντόνατ εμπνευσμένο από την Άριελ τη μικρή γοργόνα, το Mermaid Doughnut είναι η απάντηση.

Στην ουσία πρόκειται για ένα κλασικό ντόνατ, που όμως διακοσμείται με χρωματιστό γλάσο, κατά προτίμηση μωβ και πάνω μπαίνουν μερικά μεγάλα ζαχαρωτά ή σοκολατάκια σε σχήμα κοχυλιών ή μικρότερα και περισσότερα toppings που μοιάζουν με αστερίες και μαργαριτάρια. Το απόλυτο θαλασσινό σκηνικό βέβαια, και αυτό που δικαιολογεί το όνομα του ντόνατ, είναι η μικρή, ζαχαρωτή ουρίτσα γοργόνας που μπαίνει στη μέση, καλύπτοντας την κλασική τρύπα του γλυκίσματος.

Από γεύση δεν ξέρουμε, αλλά για να βγάλει κάποιος φωτογραφίες που θα γίνουν ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Instagram, είναι τέλεια.