Ο James και ο Thom γνωρίζουν την τέχνη της πίτσας πολύ καλά και το έχουν αποδείξει στα εστιατόρια Pizza Pilgrims, που την τελευταία πενταετία άνοιξαν στο Λονδίνο και κάνουν θραύση. Στο πρόσφατο έξυπνο εμπορικό τους τέχνασμα συμπεριέλαβαν και βρετανικές γνωστές μπάντες των 90’s Blur και Oasis.

Η κεντρική ιδέα βρήκε εφαρμογή σε πρώτη φάση με μια συνεργασία με τον Alex James, πρώην μπασίστα του δημοφιλούς συγκροτήματος Blur, o οποίος μάλιστα μετά την αποχώρησή του από την μπάντα στράφηκε στην παραγωγή τυριού μετατρέποντας μια φάρμα 2.000 στρεμμάτων σε τυροκομική μονάδα που παράγει εξαιρετικής ποιότητας βρετανικά τυριά. Οι James και Thom, λοιπόν, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα του πρώην μπασίστα, δημιούργησαν πίτσες που βάφτισαν με ονόματα-λογοπαίγνια, όπως το “Song Blue” (cheese)- εκ του “song 2” του συγκροτήματος.

blur
Ο Alex James, πρώην μπασίστας των Blur

Το τέχνασμα, όμως, δεν σταματά εδώ, αφού τα δαιμόνια αδέρφια εκμεταλλεύτηκαν την εμπορική κόντρα των Blur και μια άλλη μπάντα, τους Oasis των αδερφών Γκάλαχερ. Πώς; Προσφέροντας στους πελάτες τους μία δωρεάν θεματική πίτσα των Blur αν τους παραδίδουν με τη σειρά τους ένα παλιό CD των Oasis. Η προσφορά ξεκίνησε πριν λίγες μέρες και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Προκύπτει βέβαια απ’ όλο αυτό και το εύλογο ερώτημα του τι τελικά θα κάνουν όλα αυτά τα CDs που θα συγκεντρώσουν μέχρι τότε…

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr