Αν είσαι από αυτούς που δεν ανέχονται λάθη στην παραγγελία τους και μπορούν να κάνουν σκηνή αν ο σερβιτόρος τους φέρει λάθος πιάτο, τότε αυτό το εστιατόριο στο Τόκιο θα ήταν πραγματική κόλαση για σένα!

foto_dementia_3

Ο λόγος απλός. Ό,τι κι αν παραγγείλεις είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα έχει σχέση με αυτό που θα φτάσει τελικά στο τραπέζι σου. Πριν βιαστείς όμως να τα βάλεις με τους σερβιτόρους ή την κουζίνα και να πιστέψεις ότι παίζει με τα νεύρα σου, να σου πούμε ότι το εστιατόριο προσλαμβάνει μόνο άτομα με άνοια, δίνοντας τους την ευκαιρία να ασχοληθούν με κάτι και παράλληλα δείχνουν σε όλο τον κόσμο ότι τα άτομα με άνοια μπορούν να λειτουργήσουν ως μέλη της κοινωνίας.

pri_43107656

pri_43107635

Το ξεχωριστό αυτό pop-up εστιατόριο έχει και πολύ ταιριαστό όνομα -Το Εστιατόριο των Λάθος Παραγγελιών! Όσο για τους πελάτες, καθώς είναι υποψιασμένοι ότι λάθη μπορεί να συμβούν, όχι μόνο δεν εκνευρίζονται αλλά δείχνουν και να το απολαμβάνουν. Ανάμεσα τους και μία food blogger, η Mizuho Kudo που πόσταρε στο twitter της ότι ενώ παρήγγειλε burger τελικά της σέρβιραν dumplings τα οποία της άρεσαν πολύ και διασκέδασε με αυτή την εμπειρία.

foto_dementia

Το νέο pop-up εστιατόριο της ομάδας πίσω από το Εστιατόριο των Λάθος Παραγγελιών, έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο, για να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, οπότε περιμένουμε να δούμε κάτι ανάλογο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr