Πριν λίγο καιρό άνοιξε το πρώτο εστιατόριο για «γυμνιστές» στο Λονδίνο και έκανε μάλιστα αίσθηση με την αρκετά μεγάλη λίστα αναμονής του, που άγγιξε τα 46.000 άτομα! Στο Τόκιο εντοπίσαμε άλλο ένα εστιατόριο του ίδιου τύπου με αυστηρό μάλιστα face control… Σειρά τώρα έχει το Βερολίνο με τον «Μαύρο Γάτο» του.

servitoroi

Η εμπειρία της «απελευθέρωσης» κατά τη διάρκεια του δείπνου φαίνεται, λοιπόν, να έχει μεγάλη πέραση και να εξελίσσεται σε νέα τάση με την τελευταία άφιξη μάλιστα να βάζει στο παιχνίδι και celebrities. Το εστιατόριο «Μαύρος Γάτος» στο Βερολίνο καλωσόρισε πρόσφατα τους πρώτους του πελάτες, ενώ χρέη σερβιτόρου ανέλαβαν η ηθοποιός Micaela Schafer και η τραγουδίστρια Sarah Joelle, που υποδέχτηκαν τους πελάτες του εστιατορίου ημίγυμνες με καυτά εσώρουχα.

micaela

Οι πρώτοι γυμνοί πελάτες, που εμφανίστηκαν, ήταν η 35χρονη Simone και ο 42χρονος Sven, σύμφωνα με το Berliner Zeitung. Ο Sven είναι φαν του swinging και είπε ότι η εμπειρία να τρώει γυμνός ήταν απολαυστική. Το «γυμνό» concept πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερωτικού φεστιβάλ Venus, ενώ όποια γυναίκα δεχτεί από εδώ και στο εξής να δειπνήσει τόπλες, το μαγαζί θα την κεράσει ένα ποτό (μόνο ένα;;;).

service

Ο 37χρονος Karl Kinsky, σεφ του εστιατορίου, που είναι γνωστό για τα βιολογικά μπιφτέκια και παϊδάκια του, δηλώνει σχετικά: «Το γυμνό φέρνει χαλαρότητα. Για μένα αυτό είναι που κάνει την τέχνη. Και υποστηρίζω οποιαδήποτε μορφή τέχνης».