Ακούγεται τρελό -και είναι εδώ που τα λέμε- αλλά στο κανάλι Guga Foods στο YouTube ανακαλύψαμε ότι υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει να σιτέψει μπριζόλα σε πραλίνα φουντουκιού.

Το κανάλι Guga στο YouTube έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακόλουθους που παρακολουθούν τα video με τους πειραματισμούς του διαχειριστή του στο κομμάτι του σιτέματος του κρέατος και μάλιστα όχι πάντα με τις κλασικές μεθόδους. Προτάσεις όπως το κοτόπουλο που αλείφει με αρωματικό βούτυρο, κρέας με φυστικοβούτυρο, ακριβές κοπές μαγειρεμένες με χίλιους – δυο τρόπους που προκαλούν σιελόρροια, καπνιστά κρέατα και άλλα τέτοια που πιθανόν να σάς κάνουν να θέλετε να τρέξετε ολοταχώς προς στην κουζίνα ή το BBQ, είναι μερικά από όσα είδαμε. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτών των πειραματισμών, ο δημιουργός των video σκέφτηκε να δοκιμάσει μια αρκετά αντισυμβατική μέθοδο, που ζητήθηκε από φίλους του καναλιού, χρησιμοποιώντας πραλίνα φουντουκιού. Του ζητήθηκε να δοκιμάσει να καλύψει μια μπριζόλα με nutella και να την αφήσει στο ψυγείο να σιτέψει 35 μέρες και το έκανε. Δείτε στο Video το αποτέλεσμα:

Δείτε επίσης

Συνταγή με ρύζι ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο

Το viral τρικ για να μαλακώσεις το βούτυρο χωρίς να το λιώσεις

Το κόλπο για να πάρεις τον χυμό από ένα λεμόνι χωρίς να το κόψεις

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr