Η μακροβιότερη σειρά κινουμένων σχεδίων της Αμερικής έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Ένα ζευγάρι από τον Καναδά ωστόσο αποφάσισε να κάνει κάτι περισσότερο από το να παρακολουθεί απλά τις περιπέτειες της διάσημης οικογένειας Simpson στην τηλεόραση.

simpsons-kitchen3

Η Marcia Andreychuk και ο Joel Hamilton, λοιπόν, μετέτρεψαν την κουζίνα του σπιτιού τους σε πιστό αντίγραφο της κουζίνας της Marge Simpson. Από τα δίχρωμα πλακάκια σε στυλ σκακιέρα και τα ντουλάπια σε λιλά χρώμα, μέχρι τα μεγάλα μπλε πόμολα, τον μπλε πάγκο και την πράσινη ηλεκτρική κουζίνα, όλα μέσα σε αυτό το δωμάτιο φωνάζουν Simpsons!

simpsons-kitchen

Μέχρι και την περίφημη κουρτίνα με τα τεράστια καλαμπόκια έραψε η Marcia για το παράθυρο, για να μη λείπει καμία λεπτομέρεια.
“Όταν δεν αισθάνομαι καλά, είμαι κακόκεφος ή έχω μια κακή μέρα, βλέπω τους Simpsons και όλα γίνονται καλά”, λέει ο Joel εξηγώντας την τεράστια αγάπη που έχει για τη σειρά. Μάλιστα, όπως δηλώνει το ζευγάρι μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της κουζίνας σκέφτονται να κατέβουν και στο υπόγειο και να το μετατρέψουν σε πιστό αντίγραφο της ταβέρνα του Moe!

simpsons-kitchen-2

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr