Η Think Tank Gallery του Λος Άντζελες φιλοξενεί μία πραγματικά εντυπωσιακή έκθεση με λαχταριστά γλυκά “εκθέματα” που καλύπτουν εξ ολοκλήρου ένα χώρο έκτασης τουλάχιστον 7,500 τετραγωνικών μέτρων.

1457665_601676746557316_2061319928_n

Break-Bread-15

Τα 6 δωμάτια της έκθεσης είναι καλυμμένα από το πάτωμα μέχρι και το ταβάνι με γλυπτά από κάθε λογής γλυκές λιχουδιές με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που είναι διακριτές όπου και να πέσει το μάτι του επισκέπτη. Όσο για τα εκθέματα, περιλαμβάνουν από επιβλητικές τούρτες φτιαγμένες με “εικαστικές” πινελιές, μέχρι ζαχαρωτούς “κρυστάλλινους” πολυέλεους, “λαχταριστά” πέδιλα, ακόμα και mini φορτηγό παγωτού, όλα επιμελώς φτιαγμένα με κλασικές τεχνικές ζαχ/κής.

original_Break-Bread-2
Το εν λόγω concept, που ονομάστηκε “Καταναλωτισμός”, σκοπό έχει να δώσει με έναν κάπως αντισυμβατικό τρόπο τροφή για σκέψη περνώντας ένα μήνυμα όχι και τόσο γλυκό αφού ανάμεσα στα εκθέματα κρύβονται μικρές “τρομακτικές” λεπτομέρειες όπως σαγόνια και σουγιάδες.

Βέβαια, θα πρέπει να αντισταθείτε στο να επιδοθείτε σε επιτόπιες δοκιμές γιατί όλα όσα βρίσκονται στο χώρο δεν είναι εδώδιμα, κάτι που εξάλλου επισημαίνει και ένας από τους δημιουργούς τους, ο Scott Hove. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 13 Μαρτίου.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr