Κριτική εστιατορίου από τετράχρονους «γευσιγνώστες»; Κι όμως υπάρχει! Είναι και αυτό ένα από τα παράδοξα που συμβαίνουν.

Πώς θα σας φαινόταν αν διαβάζατε κριτική του μενού ενός εστιατορίου που δεν έχει γράψει μεν  αλλά έχει «επιμεληθεί» ένα παιδί μόλις τεσσάρων ετών; Κι όμως, δεν πρόκειται για σενάριο «γαστρονομικής φαντασίας» αλλά είναι μία ακόμη πραγματικότητα. Το διαδικτυακό περιοδικό The Bold Italic, που εδρεύει στο San Francisco, παρουσιάζει κριτικές εστιατορίων που δεν γίνονται με τον κλασικό τρόπο από ενήλικες επαγγελματίες, αλλά από τετράχρονα πιτσιρίκια που είναι και οι κριτές των πιάτων!

Οι μικροί και αξιολάτρευτοι «γευσιγνώστες» επισκέπτονται διάφορα εστιατόρια παρέα με έναν φωτογράφο που απαθανατίζει κάθε χαρακτηριστική τους έκφραση και έναν συντάκτη που καταγράφει την… αιχμηρή κριτική. Με αθωότητα και ειλικρίνεια τα πιτσιρίκια εκπλήσσουν με τις αυθόρμητες αντιδράσεις τους που δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι άλλο από ένα πλατύ χαμόγελο ή εκφράσεις αηδίας ή ακόμη και ξέσπασμα σε κλάματα. Η περιήγηση στις… περιπέτειες των μικρών  «γαστροεξερευνητών» μπορούμε να πούμε ότι ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστική.

Ιδιοκτήτες εστιατορίων φοβού τα τετράχρονα!

kidshero02

Menu

report

report2

Report-Card

AQ-Report-Card

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr