Κάποια πράγματα κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταστρέφονται ποτέ. Όπως το μαύρο κουτί των αεροπλάνων λόγου χάριν. New entry στη λίστα, τώρα και οι καφετιέρες.

Ένα φλιτζάνι με φρέσκο, ζεστό καφέ είναι κάτι που δικαιωματικά όλοι μπορούν να απολαύσουν σε κάθε χώρο εργασίας. Ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

coffeeboxx1

Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτηκαν οι εμπνευστές μιας νέας καφετιέρας που αντέχει στα δύσκολα με την κατασκευή μιας καφετιέρας που πέρασε από τα πιο σκληρά crush test με άριστα. Η εταιρεία Oxx, λοιπόν, είχε την ιδέα να δημιουργήσει ένα προϊόν που δεν σπάει, δεν καταστρέφεται από σκόνη, πτώση, νερό και δεν σκουριάζει, πληρώντας έτσι τις προϋποθέσεις για να γίνει το απόλυτο gadget για όσους ζουν επικίνδυνα. Τα «επίπονα» τεστ περιλάμβαναν ακόμα και… παρκάρισμα αυτοκινήτου πάνω στο προϊόν προκειμένου να αποδειχθεί η ανθεκτικότητά του.

Το Coffeeboxx είναι η πρώτη «σκληραγωγημένη» καφετιέρα παγκοσμίως και είναι ιδανική για τους αμετανήτους εραστές του καφέ, που θέλουν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα στο εργοτάξιο ή σε ένα περιπετειώδες ταξίδι. Στην αγορά διατέθηκε στην τιμή των 299$.

info
http://www.oxx.com/coffeeboxx-1

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr