Μπορεί η διαδικασία του ψησίματος στη σχάρα να είναι διασκεδαστική και οι λιχουδιές στο τραπέζι απολαυστικές, αλλά ποιος καθαρίζει μετά; Μη βιαστείτε να απαντήσετε, υπάρχει ένα νέο γκατζετάκι που κάνει το καθάρισμα της σχάρας άκρως διασκεδαστικό!

Το R2D2 είναι ένα συμπαθέστατο «ρομποτάκι» που κατασκευάστηκε για να σας προστατέψει από την ακαταστασία και την ταλαιπωρία της καθαριότητας μετά το BBQ. Τη φωτεινή ιδέα είχε όχι κάποιος επαγγελματίας μάγειρας ή ψήστης, αλλά ένας πρώην κτηματομεσίτης, ο Ethan Woods, που είπε το «Εύρηκα», ενώ καθάριζε τη σχάρα του BBQ με ένα κλασικό μεταλλικό βουρτσάκι.

grillbot-12

Η συσκευή είναι λειτουργική και εύχρηστη, εξοπλισμένη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, φορτιστή, ειδικά βουρτσάκια και μια μικρή οθόνη, η οποία ενημερώνει για τους χρόνους ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγεις. Λειτουργεί αυτόματα σε ψησταριές κάρβουνου ή γκαζιού, ζεστές ή κρύες, ενώ μόλις ολοκληρώσει τα «καθήκοντά» της, ενημερώνει με ήχο προειδοποίησης ότι όλα είναι «εν τάξει».

Αν ανησυχείτε για τα ανταλλακτικά, επιπλέον βουρτσάκια, φορτιστές και μπαταρίες είναι διαθέσιμες, ενώ οι κατασκευαστές φρόντισαν και για το κομμάτι της αποθήκευσης συμπεριλαμβάνοντας στο πακέτο και μια τσάντα γι’ αυτό το σκοπό.

info
http://grillbots.com/

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr