Το πρώτο εστιατόριο που θα μπορείτε να δειπνήσετε ακριβώς όπως «σας γέννησε η μάνα σας» ανοίγει το Σάββατο 11 Ιουνίου τις πόρτες του στο Λονδίνο και θα παραμείνει ανοιχτό για τρεις μόλις μήνες!

Το Bunyadi- δηλαδή φυσικό- όπως θα λέγεται το εστιατόριο, ανοίγει στη βρετανική πρωτεύουσα και θα διαχωριστεί σε τομείς όπου οι θαμώνες θα δειπνούν κανονικά με τα ρούχα τους ή και χωρίς. Φυσικά και το προσωπικό που θα εξυπηρετεί θα έχει την ανάλογη «αδαμιαία περιβολή» που θα καλύπτει συγκεκριμένα μέλη του σώματός τους. Το concept, πριν ακόμα καν ανοίξει το εστιατόριο, έχει ήδη μεγάλη απήχηση στο κοινό ενώ τα ενδιαφερόμενα άτομα που έχουν κάνει αίτηση για εισιτήρια στην ιστοσελίδα του εστιατορίου ξεπερνούν τα 46.000.

planview

Το Bunyadi επεκτείνει τη «γυμνή» του θεματική και στο μενού που θα διαθέτει χορτοφαγικά και μη πιάτα που θα παρασκευάζονται με κλασικές μαγειρικές μεθόδους και φυσικές πρώτες ύλες ενώ θα σερβίρονται σε χειροποίητα κεραμικά σερβίτσια με εδώδιμα μαχαιροπίρουνα, σύμφωνα με τους δημιουργούς του concept. «Η κεντρική ιδέα είναι οι θαμώνες να ζήσουν μια πραγματικά απελευθερωτική εμπειρία», λέει ο Seb Lyall, ιδρυτής της Lollipop, της εταιρείας που ανέλαβε να πραγματοποιήσει την τολμηρή ομολογουμένως ιδέα και συμπληρώνει: «ο κόσμος θα έπρεπε να έχει την ευκαιρία να απολαύσει μία έξοδο ανόθευτη, χωρίς χημικά, τεχνητά χρώματα, ηλεκτρισμό, γκάζι, τηλέφωνα ή ακόμα και χωρίς ρούχα αν το επιθυμεί».

Σε ανάλογο «στριπτίζ» θα υποβληθεί και η διακόσμηση του χώρου που θα διακοσμείται με ξύλινη επίπλωση, ψάθες και μπαμπού ενώ θα μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 46 άτομα που θα δειπνούν υπό το φως των κεριών. Το εστιατόριο επίσης διαθέτει αποδυτήρια όπου οι πελάτες θα αφήνουν τα ρούχα και τη μοντέρνα τους ζωή πίσω ενώ για προφανείς λόγους, οι φωτογραφίες θα απαγορεύονται αυστηρά.

Η… εμπειρία κοστολογείται από 55-65 λίρες ανά άτομο, τιμή που περιλαμβάνει φαγητό και ποτό στο μενού γευσιγνωσίας.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr