Ένα δείπνο σε ένα εστιατόριο μπορεί να είναι μια… φασαριόζικη εμπειρία αλλά αυτό δεν είναι απόλυτα πάντα ενοχλητικό. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως μπορεί να είναι. Η εφαρμογή Sound Print δημιουργήθηκε για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις.

Επειδή ο εντοπισμός των πιο… ήσυχων χώρων δεν είναι εύκολη υπόθεση, η εν λόγω εφαρμογή λειτουργεί ως οδηγός για να γνωρίζετε εξ αρχής ποιο εστιατόριο θα επισκεφθείτε εάν αυτό που αναζητάτε για την έξοδό σας ή κάποιο επαγγελματικό ραντεβού είναι κάθε άλλο παρά ένας πολύβουος χώρος.

Δημιουργός της εφαρμογής είναι ο Gregory Scott και μέχρι στιγμής καλύπτει περισσότερες από 2.000 πόλεις και 60.000 εστιατόρια ενώ ενθαρρύνει τους χρήστες να καταχωρούν επιπλέον χώρους που οι ίδιοι εντοπίζουν. Η εφαρμογή αποτελείται από μηχανισμό μέτρησης θορύβου στα αποτελέσματα του οποίου έχουν όλοι οι χρήστες πρόσβαση. Όσοι δειπνούν στα εστιατόρια, χρησιμοποιώντας την, μετρούν το θόρυβο του χώρου στον οποίο βρίσκονται και στη συνέχεια καταχωρούν τα αποτελέσματα στη βάση δεδομένων.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr