Ένα νέο project άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2021 στην παραλία του Αγίου Δημητρίου στη Νάουσα της Πάρου. Ο λόγος για το Ohja! Paros ένα Oyster Bar, που στεγάζεται σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι και αποτελεί αδερφικό project των Sophia Luxury Suites στη Σαντορίνη.

Στόχος του Ohja! Paros είναι να προσφέρει στους θαμώνες του μια μοναδική εμπειρία ελληνογαλλικού fine dining και cocktail pairing. Όσοι το επισκεφθούν θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη λίστα αποσταγμάτων, κρασιών και ποτών, που συνδυάζονται με τα φρούτα της θάλασσας.

Ο executive chef του εστιατορίου Νικόλαος Πυλαρινός παραδέχεται ότι για εκείνον το Ohja! είναι η προσωπική του χώρα των θαυμάτων. Εκπαιδευμένος στο Παρίσι, είχε πάντα όνειρο να εργαστεί σε κορυφαία εστιατόρια στην Ελλάδα και τη Γαλλία. Η δημιουργία ενός πιάτου αποτελεί μια δημιουργική, μυστικιστική διαδικασία, κάτι που μεταφέρει και στα πιάτα του.

info
Ohja! Oyster & Cocktail Bar: Παραλία Αγίου Δημητρίου (Νάουσα),Πάρος, τηλ: 22840 53660, 6955301639.
Executive Chef: Νικόλαος Πυλαρινός, Mixologist: Jason Manolis Papadakis

Δείτε επίσης:
Δίκτυο Aegean Cuisine: έφτασαν τις 189 -σε 23 νησιά- οι επιχειρήσεις εστίασης που συμμετέχουν

Γκίκας Ξενάκης και Βασίλης Κυρίτσης κάνουν το Cove Paros έναν νέο γαστρονομικό προορισμό

To Ακροβόλι Restaurant & Oyster Bar επιστρέφει

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr