Ποιος έχει μαζί του μετρητά πια; Κανείς! Και αυτό γιατί υπάρχει ένας πραγματικά πολύ πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος να κάνεις τις αγορές σου και να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου με ασφάλεια, εύκολα και απλά και ταυτόχρονα να κερδίζεις δωρεάν ΜΒ στο κινητό σου.

Βάζουμε στοίχημα ότι σου έχει τύχει κι εσένα να πας σούπερ μάρκετ και να μη σου φτάνουν τα μετρητά που έχουν απομείνει στο πορτοφόλι σου να πληρώσεις τον λογαριασμό. Και τι κάνεις; Αφαιρείς πράγματα από το καλάθι την τελευταία στιγμή… Άλλωστε δεν μπορεί να σε περιμένει ούτε η ταμίας ούτε οι υπόλοιποι που είναι στην ουρά να τρέξεις στο κοντινότερο ATM για να βγάλεις χρήματα. Ευτυχώς, που υπάρχει τρόπος να τα αποφύγεις όλ’ αυτά και να έχεις πάντα τη δυνατότητα να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου γρήγορα και απλά. Πώς; Mα με την COSMOTE Prepaid Mastercard! Την κάρτα που σου λύνει τα χέρια σε όλες σου τις αγορές. Την έχεις μαζί σου και τη χρησιμοποιείς παντού. Από το σούπερ μάρκετ και την καφετέρια μέχρι την online αγορά εισιτηρίων (αεροπορικών, ακτοπλοϊκών, για θέατρο/συναυλίες κλπ.). Με την COSMOTE Prepaid Mastercard πραγματοποιείς ανέπαφες συναλλαγές εύκολα και γρήγορα, κάνεις αγορές σε καταστήματα του εξωτερικού που φέρουν το σήμα Mastercard. Μπορείς επίσης, να τη συνδέσεις και με τον τραπεζικό σου λογαριασμό και να εξοφλείς μέσω αυτής όλες τις προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες υποχρεώσεις σου.

Πάμε να δούμε μερικά βασικά βήματα για να την κάνεις δική σου και να μην την αποχωριστείς ποτέ…

* Είναι πανεύκολο να την αποκτήσεις πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή COSMOTE με την Aστυνομική σου Tαυτότητα.

* Μπορείς να τη φορτίζεις εύκολα στη στιγμή σε ένα κατάστηµα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή µέσω της εφαρμογής COSMOTE Prepaid.

* Κερδίζεις 5ΜΒ για κάθε 1€ αγορών ώστε να µπορείς να απολαµβάνεις περισσότερο χρόνο στα social media και στο Internet από το κινητό σου!

* Έχεις τον έλεγχο των κινήσεων του υπολοίπου σου και των ΜΒ σου κάθε στιγμή μέσω της εφαρμογής COSMOTE Prepaid! Επίσης, τα ΜΒ που κερδίζεις αν δεν τα χρειάζεσαι, μπορείς να τα χαρίσεις σε φίλους όποτε επιθυμείς μέσα από την εφαρμογή. Τέλειο;