Στην εποχή μας, με την τεχνολογία να εξελίσσεται διαρκώς, είναι άκρως σημαντικό ο σύγχρονος επιχειρηματίας εστίασης να αναβαθμίσει τις δεξιότητές του, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες τάσεις, τα νέα μέσα και γενικά τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες του χώρου. Έτσι θα μπορέσει να εξελιχθεί και να γίνει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η ελληνική αλυσίδα χονδρικής πώλησης ΜΕΤRO Cash & Carry, σκεπτόμενη τον μικρομεσαίο επαγγελματία εστίασης και αξιοποιώντας την 40ετή εμπειρία της στο χώρο, δημιούργησε το πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης «Πετυχαίνουμε μαζί».

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και σε έναν κλάδο που έχει υποστεί πιέσεις, τα METRO Cash & Carry βρίσκονται δίπλα στον επιχειρηματία μεριμνώντας για την κατάρτισή του και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της επιχείρησής του μέσω του νέου αυτού προγράμματος επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Το «Πετυχαίνουμε μαζί», μεταξύ άλλων προνομίων δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις εστίασης να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ έναν διευρυμένο κύκλο σεμιναρίων από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι θα αναλύσουν τις απαραίτητες υπηρεσίες και διαδικασίες που αφορούν στις επιχειρήσεις τους. Οι ομιλητές δεν θα κάνουν γενικές και αόριστες αναφορές, αλλά ανάλογα με τη σύνθεση του ακροατηρίου τους κάθε φορά, θα προσαρμόσουν το περιεχόμενο των παρουσιάσεών τους ώστε να είναι χρήσιμες και ουσιαστικές, ενημερώνοντας για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο και παρουσιάζοντας τις βέλτιστες πρακτικές του. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως όσο καλά κι αν γνωρίζουμε τη δουλειά και την επιχείρησή μας, πάντα υπάρχει περιθώριο να γίνουμε καλύτεροι!

Οι ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι:
Ο καταξιωμένος nomad chef, Ανδρέας Λαγός, με θεματολογία «Η κουζίνα έχει τον πρώτο ρόλο: τάσεις, γεύσεις, οργάνωση, άνθρωποι» την 1η Οκτωβρίου.
Ο Chief Legal Officer της πρωτοποριακής πλατφόρμας νομικής πληροφόρησης Lawspot, Βασίλης Καρκατζούνης, με θεματολογία «Νομικές εξελίξεις που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας» την 1η Οκτωβρίου.
Ο sommelier, Ανδρέας Ματθίδης, με θεματολογία «Το κρασί στην επιχείρησή μας» στις 2 Οκτωβρίου.
Ο CEO της Bar Solutions, Σπύρος Κερκύρας, με θεματολογία «H οργάνωση ενός επιτυχημένου μπαρ σε 10 απλά βήματα» στις 2 Οκτωβρίου.

info
Λόγω περιορισμένων θέσεων των σεμιναρίων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος: metrocashandcarry.gr/mazi