Λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού, των συνεχών μεταπτώσεων στον κλάδο και τις διαρκείς εξελίξεις στην τεχνολογία, είναι επιτακτική ανάγκη για τον σύγχρονο επιχειρηματία εστίασης να μάθει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, είναι αναγκαίο να στραφεί προς νέες πρακτικές και να αναβαθμίσει τις δεξιότητές του. Έτσι θα μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες τάσεις, τα νέα μέσα και τις συνήθειες των πελατών του και κατά συνέπεια να είναι ανταγωνιστικός. Ακριβώς γι’ αυτό η ελληνική αλυσίδα χονδρικής πώλησης METRO Cash & Carry, ανακοίνωσε το πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης «Πετυχαίνουμε Μαζί».

Μεταξύ άλλων προνομίων, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ έναν διευρυμένο κύκλο σεμιναρίων από αναγνωρισμένους επαγγελματίες από τον κλάδο της γαστρονομίας, της οινολογίας, του fine drinking και των νομικών υπηρεσιών. Οι ομιλητές δεν θα κάνουν γενικές και αόριστες αναφορές, αλλά ανάλογα με τη σύνθεση του ακροατηρίου τους κάθε φορά, θα προσαρμόσουν το περιεχόμενο των παρουσιάσεών τους ώστε να είναι χρήσιμες και ουσιαστικές, ενημερώνοντας για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο και παρουσιάζοντας τις βέλτιστες πρακτικές του.

Οι ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι:
Ο καταξιωμένος nomad chef, Ανδρέας Λαγός, με θεματολογία «Η κουζίνα έχει τον πρώτο ρόλο: τάσεις, γεύσεις, οργάνωση, άνθρωποι» την 1η Οκτωβρίου.
Ο Chief Legal Officer της πρωτοποριακής πλατφόρμας νομικής πληροφόρησης Lawspot, Βασίλης Καρκατζούνης, με θεματολογία «Νομικές εξελίξεις που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας» την 1η Οκτωβρίου.
Ο sommelier, Ανδρέας Ματθίδης, με θεματολογία «Το κρασί στην επιχείρησή μας» στις 2 Οκτωβρίου.
Ο CEO της Bar Solutions, Σπύρος Κερκύρας, με θεματολογία «H οργάνωση ενός επιτυχημένου μπαρ σε 10 απλά βήματα» στις 2 Οκτωβρίου.

info
Λόγω περιορισμένων θέσεων των σεμιναρίων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος: metrocashandcarry.gr/mazi