Κάποτε, δύο ήταν οι τρόποι να απολαύσουμε το γλυκό του καλοκαιριού. Είτε που θα περιμέναμε καρτερικά να περάσει ο πλανόδιος παγωτατζής από τη γειτονιά, είτε που θα υπομέναμε τον θόρυβο του αυγογδάρτη ή του πιρουνιού, που σταθερά αφράτευε το χειροποίητο παγωτό της μαμάς μέσα στο μεγάλο μεταλλικό μπολ για την κατάψυξη. Και τον υπομέναμε, γιατί αν δεν επέστρεφε ανά δίωρο στα αφτιά μας, το παγωτό δεν θα έβγαινε λείο και αφράτο, αλλά με κρυσταλλάκια. Και κανένας δεν θέλει κρυσταλλάκια στο παγωτό του. Ξέραν οι μαμάδες καλύτερα απ’ όλους, αφού το αποτέλεσμα ήταν πάντα μια τεράστια, δροσερή και κρεμώδης ανταμοιβή.

Πλέον, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, αφού με τα σωστά συστατικά, η προετοιμασία του σπιτικού παγωτού με πλούσια και κρεμώδη υφή, γίνεται παιχνιδάκι και ζήτημα λεπτών. Οι κινήσεις είναι τρεις. Ανοίγουμε το ντουλάπι μας, πιάνουμε ένα κουτί Μίγμα για Παγωτό ΓΙΩΤΗΣ, χτυπάμε το μίγμα με κρύο γάλα, και έτοιμο το παγωτό μας! Η μόνη αναμονή, είναι μέχρι να παγώσει καλά το παγωτό μας στην κατάψυξη. Σε 3-4 ώρες, θα έχουμε το δικό μας δροσιστικό παγωτό έτοιμο για σερβίρισμα και κατανάλωση.

Με το Μίγμα για Παγωτό ΓΙΩΤΗΣ, μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας μια πληθώρα αγαπημένων καλοκαιρινών γλυκών με κύριο συστατικό το παγωτό. Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα κλασικό και πολύ ρετρό παγωτό Σικάγο; Μπορούμε να το φτιάξουμε πανεύκολα με ένα κουτί Παγωτό Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, αφού μέσα σε μία μόνο συσκευασία βρίσκουμε και το μίγμα για το σοκολατένιο παγωτό, αλλά και το σιρόπι σοκολάτας που κάνουν το παγωτό να πρωταγωνιστεί χρόνια τώρα στην καρδιά κάθε λάτρη του παγωτού και της σοκολάτας.

Και αν είμαστε από εκείνους που όσες γεύσεις παγωτών και αν υπάρχουν, πάντα θα επιλέγουμε το παραδοσιακό και ιδιαίτερο παγωτό καΐμάκι, τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ έχουν τη λύση. Με ένα κουτί Παγωτό Καϊμάκι με έτοιμο σιρόπι βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ, απολαμβάνουμε σε λίγα λεπτά, αυτόν τον κλασικό συνδυασμό καΐμάκι-βύσσινο. Προσθέσουμε και λίγο τριμμένο φιστίκι Αιγίνης από πάνω, και έχουμε σε μια στιγμή μια ανάμνηση σε κυπελλάκι.

Και για τα καλέσματα και τις παρέες στα μπαλκόνια που θέλουν να δροστιστούν, αλλά ο καθένας έχει στο παγωτό άλλη αδυναμία, με το Μίγμα για παγωτό ΓΙΩΤΗΣ, μπορούμε να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας την απαραίτητη ποικιλία, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Μπορούμε λοιπόν να τους σερβίρουμε και Παγωτό Βανίλια, Παγωτό Παρφέ με Κουβερτούρα, Παγωτό Παρφέ Σοκολάτα, Παγωτό Cookies & Cream και Παγωτό Φράουλα.

Γαρνίρισμα, το απαραίτητο
Όμως, το μυστικό που απογειώνει το κάθε παγωτό, βρίσκεται στο γαρνίρισμα. Αν και τα περισσότερα κουτιά με Μίγματα για παγωτό ΓΙΩΤΗΣ περιέχουν και το σιρόπι τους, η ΓΙΩΤΗΣ προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές, όπως Σιρόπι Καραμέλας, Σιρόπι Praline Dream (παχύρευστο σιρόπι πραλίνας με κομματάκια μπισκότου), αλλά και Σιρόπι Magic Cracky, που δημιουργεί μία κρούστα παγωμένης, τραγανής, γευστικής σοκολάτας, όταν έρχεται σε επαφή με το παγωτό. Και αν θέλουμε ένα σπιτικό παγωτό-υπερπαραγωγή, δεν σταματάμε στα σιρόπια. Μπορούμε να προσθέσουμε είτε Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ, είτε τη χρωματιστή τρούφα Party Décor ΓΙΩΤΗΣ που αγαπούν πολύ τα παιδιά, παρέα με ανάλαφρο Garni ΓΙΩΤΗΣ.

Τέλος, για ιδιαίτερες περιστάσεις που απαιτούν και την τούρτα τους, τι καλύτερο από μια τούρτα παγωτό; Όλα τα παραπάνω προϊόντα, αν συνδυαστούν και με τις Βάσεις για Τούρτα ΓΙΩΤΗΣ, μπορούν να συνθέσουν το καλύτερο δώρο γενεθλίων και επετείου για τα παιδιά και τους αγαπημένους μας.

Η ΓΙΩΤΗΣ βάζει τα υλικά. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφιερώσουμε ελάχιστο χρόνο, και πολύ από το μεράκι μας για να κάνουμε την αγάπη γεύση και το καλοκαίρι!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr