Φαντάσου να είσαι στον καναπέ του σπιτιού σου, να σερφάρεις στο διαδίκτυο και με ένα κλικ να έχεις φαγητό στην πόρτα σου. Τέλειο; Κι όμως δεν περιγράφουμε κάποιο τρελό μας όνειρο, αλλά την πραγματικότητα που ζούμε χάρη στη νέα υπηρεσία φαγητού του 11888 giaola!

Πράγματι, υπάρχει ένας νέος, εύκολος και γρήγορος τρόπος να παραγγέλνεις χωρίς καν να σηκώσεις το τηλέφωνο. Χάρη στη νέα υπηρεσία φαγητού του 11888 giaola, μπορείς να δεις όλα τα διαθέσιμα εστιατόρια της περιοχής σου και να παραγγείλεις στο πι και φι! Έτσι, γλυτώνεις ακόμα και το ψάξιμο -πόσο μάλλον την αναμονή στο τηλέφωνο- αφού όλα όσα χρειάζεσαι είναι μαζεμένα σε ένα και μόνο σημείο!

Και το καλύτερο; Μπορείς να έχεις τον προσωπικό σου βοηθό για τις καθημερινές σου ανάγκες ανά πάσα στιγμή μαζί σου! Παράγγειλε εύκολα και γρήγορα μέσα από το site ή την εφαρμογή (Apple ή Android), που θα σε εξυπηρετήσει ταχύτατα. Η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη για παραγγελίες εντός Αττικής, αλλά σύντομα θα καλύψει και όλη την Ελλάδα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να έρθει φρεσκομαγειρεμένο και λαχταριστό φαγητό στην πόρτα του σπιτιού ή του γραφείου σου είναι να ακολουθήσεις τα εξής πολύ απλά βήματα:
1. Επιλέγεις την κουζίνα που επιθυμείς μέσα από μια λίστα επιλεγμένων καταστημάτων.
2. Διαλέγεις το πιάτο που λαχταράς περισσότερο.
3. Επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής που σε εξυπηρετεί.

Εσύ, ακόμα να παραγγείλεις;