Το Thermomix ΤΜ5 είναι η τέλεια, νέας γενιάς πολύσυσκευή κουζίνας ή αλλιώς η κουζινομηχανή που μετατρέπει το μαγείρεμα σε απόλαυση, προσφέροντας, εύκολα, γρήγορα και υγιεινά σπιτικά γεύματα.

Ας δούμε όμως 5 από τα βασικά οφέλη του στην καθημερινότητά μας:

Γρήγορο
Παρά το μικρό του μέγεθος, το Thermomix διαθέτει τεράστια δύναμη – καθώς συνδυάζει 12 συσκευές σε μία – και καινοτομία, επιτρέποντάς μας να εκτελούμε πολλές διαφορετικές εργασίες στην κουζίνα μας, εξοικονομώντας ουσιαστικά πολύ χρόνο.

Εύκολο
Μπορεί να είναι η κουζινομηχανή του μέλλοντος, ωστόσο, η λειτουργία του, είναι τόσο εύκολη που μοιάζει με παιχνίδι! Ο προκαθορισμένος χρόνος, η θερμοκρασία και η ταχύτητα με την καινοτόμο καθοδηγούμενη λειτουργία μαγειρέματος σημαίνει ότι οι αποτυχημένες συνταγές- και κατ΄ επέκταση οι πιο αποτυχημένες -ανήκουν στο παρελθόν.

Υγιεινό
Το μυστικό του Thermomix είναι ότι μαγειρεύει τα φαγητά με ήπιο τρόπο, σε θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τους 120οC. Επιπλέον, πολύτιμος σύμμαχός στην υγεία σας, η καινοτόμος λειτουργία ατμού – Varoma πολλαπλών στρωμάτων, που «κλειδώνει» τα θρεπτικά συστατικά, μαγειρεύοντας σωστά τα τρόφιμα.

Δημιουργικό
Για κάποιους, η μαγειρική είναι ένα πάθος που γεμίζει την καθημερινότητά τους. Για άλλους όμως, η καθοδήγηση και η έμπνευση είναι «συστατικά» απαραίτητα για την παρασκευή και του πιο απλού πιάτου. Η «κοινότητα» Thermomix θα προσφέρει όλα τα πολύτιμα εργαλεία (βιβλία, τσιπ, πλατφόρμα κ.λ.π) που θα βοηθήσουν όλους τους λάτρεις της κουζίνας που πεινούν, όχι μόνο για φαγητό αλλά και για… ιδέες.

Οικονομικό
Οι κάτοχοι Thermomix, σε όλο τον κόσμο, βιώνουν άμεσα την οικονομία που κάνουν στο καθημερινό τους μαγείρεμα: λιγότερες διαδρομές στο σούπερ μάρκετ, λιγότερο delivery, μειωμένη κατανάλωση ρεύματος και φυσικά πιο αποτελεσματικό μαγείρεμα.

Θέλετε να γνωρίσετε όλες τις λειτουργίες και τα οφέλη του Thermomix TM5; Επικοινωνήσετε σήμερα κιόλας με την Cooking Hellas ή να κάντε κλικ στο www.thermomix.gr/buy-now και κλείστε μια δωρεάν παρουσίαση στο χώρο σας ή στο χώρο της εταιρείας με έναν έμπειρο σύμβουλο Thermomix (Κηφισίας 58, Μαρούσι, τηλ. 2106199378).

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr