Το Πάσχα, όπως και κάθε γιορτή, αγαπά ιδιαίτερα τα γλυκά και προσφέρεται για ανάλαφρες και δροσερές γεύσεις, που θα μας γλυκάνουν χωρίς να μας βαρύνουν. Άλλωστε το πασχαλινό τραπέζι είναι γεμάτο παραδοσιακά εδέσματα, τσουρέκια και κουλούρια, οπότε ένα χειροποίητο γλυκό ψυγείου στο τέλος του γιορτινού τραπεζιού θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις!

Όταν κάνεις τραπέζι αυτό που σε ενδιαφέρει είναι αφενός οι συνταγές σου να αρέσουν στον κόσμο και να περάσουν όλοι καλά, αφετέρου να καταφέρεις να τα έχεις όλα έτοιμα εγκαίρως και να μην… καταρρεύσεις από την κούραση. Οπότε όσο πιο εύκολες συνταγές επιλέξεις, τουλάχιστον σε κάποια από τα φαγητά ή τα γλυκά, τόσο το καλύτερο. Στις μέρες μας όμως εκτός από το χρόνο, την κούραση και τις ιδιαιτερότητες των προσκεκλημένων μας μας ενδιαφέρει και το οικονομικό στοιχείο. Γι αυτό, λοιπόν, το λόγο επιλέξαμε 5 γλυκά που είναι εύκολα, γίνονται γρήγορα και είναι και πολύ οικονομικά! Φυσικά το μυστικό για σίγουρη επιτυχία είναι τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, με τα οποία ετοιμάζουμε τα πιο ανάλαφρα και γευστικά γλυκά, που κλείνουν το πασχαλινό τραπέζι με τον καλύτερο τρόπο. Πρωταγωνιστές στις συνταγές που σας προτείνουμε οι Κρέμες Ζαχαροπλαστικής, το Garni και η Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ.

Πανεύκολη τάρτα με κρέμα λεμόνι
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια τάρτα; Ένα γλυκό με ένθερμους υποστηρικτές που ταιριάζει πολύ με τον απογευματινό καφέ. Η τάρτα μας είναι πανεύκολη χάρη στο Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ με γεύση λεμόνι και στην τριφτή ζύμη που φτιάχνετε με Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ που μας λύνουν τα χέρια.
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Σεμιφρέντο πορτοκάλι με επικάλυψη σοκολάτας
Αυτό το σεμιφρέντο κρύβει μέσα του πορτοκάλι και ΓΙΩΤΗΣ Crème, ενώ περιβάλλεται από υπέροχη λιωμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ.
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Τιραμισού στο ποτήρι με κρέμα με άρωμα καφέ
Δεν το προτιμούν μόνο οι Ιταλοί, αλλά και οι Έλληνες. Εμείς το φτιάχνουμε σε χρόνο dt στο ποτήρι για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, χρησιμοποιώντας Super Mousse ΓΙΩΤΗΣ με γεύση βανίλια και το αρωματίζουμε φυσικά με εσπρεσάκι.
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Γρήγορο εκμέκ με κρέμα και φράουλες
Οι φράουλες είναι αυτή την εποχή στα καλύτερά τους, οπότε τις “εκμεταλλευόμαστε” σε ένα γρήγορο εκμέκ, το οποίο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό αν προσθέσετε Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Τσήζκεικ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Γιαουρτοζελέ με διάφορα φρούτα
Αυτό το γλυκό μπορεί να σταθεί και ως συμπληρωματικό δίπλα σε κάθε ένα από τα προηγούμενα. Είναι πανεύκολο και πολύ πολύ ελαφρύ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι γιαούρτι, φρέσκα φρούτα και φυσικά Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ στη γεύση που προτιμάτε!
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr