Το Thermomix TM5, παρά το μικρό του μέγεθος, διαθέτει τεράστια δύναμη, πολλαπλές χρήσεις και καινοτομία, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε ταυτόχρονα πολλές, διαφορετικές εργασίες στην κουζίνα σας.

Το Thermomix TM5 είναι μια μοναδική κουζινομηχανή που εκτελεί το έργο 12 συσκευών σε μία: ζυγίζει, ανακατεύει, τεμαχίζει, ζυμώνει, πολτοποιεί, αναμειγνύει, ομογενοποιεί, χτυπάει κρέμα, έχει ελεγχόμενο ζέσταμα, μαγειρεύει, μαγειρεύει στον ατμό και αλέθει. Εσείς, απλώς επιβλέπετε!

Στον χωρητικότητας 2,2 λίτρων κάδο του που είναι φτιαγμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, η τέλεια γεύση είναι δεδομένη. Και όλα αυτά χάρη σε ένα δυνατό μοτέρ που χειρίζεται επιδέξια 10 ταχύτητες και το σύστημα ελεγχόμενης θερμοκρασίας που μαγειρεύει στους 37oC με 120oC – με ρύθμιση ανά 5oC για απόλυτη ακρίβεια π.χ. στις σάλτσες-, ώστε να μην καταστρέφονται οι πολύτιμες θρεπτικές ουσίες των υλικών σας.

Η ιδέα του Thermomix βασίζεται σε έναν συνδυασμό εξελιγμένων και έξυπνων τεχνικών μαγειρικής και συνταγών προσαρμοσμένων στο Thermomix που εξασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Μπορείτε να ακολουθήσετε βήμα βήμα τις οδηγίες που εμφανίζονται στην ψηφιακή του οθόνη ή να ανατρέξετε στις χιλιάδες συνταγές που θα βρείτε σε βιβλία και τσιπ μαγειρικής, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Cookidoo®, στο διαδίκτυο… Φυσικά, μπορείτε απλώς να προσαρμόσετε πολύ εύκολα τις δικές σας, καθημερινές και αγαπημένες συνταγές. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιο από τα βασικά ή πιο εξειδικευμένα μαθήματα μαγειρικής, που πολύ συχνά διοργανώνονται στο showroom της εισαγωγικής εταιρείας του Thermomix TM5 (Cooking Hellas –Κηφισίας 58, Μαρούσι).

Για να ανακαλύψετε στην πράξη αυτή την «έξυπνη» κουζινομηχανή, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την Cooking Hellas ή να κάνετε κλικ στο www.thermomix.gr/buy-now για μια δωρεάν παρουσίαση στο χώρο σας ή στο χώρο της εταιρείας (Κηφισίας 58, Μαρούσι, τηλ. 2106199378) από έναν έμπειρο σύμβουλο ThermomixTM.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr