Ένας πρωτοποριακός χώρος που συνδυάζει το φαγητό με το θέατρο άνοιξε στην συμπρωτεύουσα.

Στο «Άσπρο δέντρο», ο επισκέπτης μπορεί να απολαμβάνει το γεύμα του παρακολουθώντας παράλληλα και μια θεατρική παράσταση. Πρωτότυπο σε σύλληψη αλλά ιδιαίτερα απλό σε εκτέλεση, αποτελεί μια όμορφη συνάντηση της μαγειρικής με την τέχνη χωρίς η λειτουργία του να στηρίζεται σε πολύπλοκο concept.

Πιο συγκεκριμένα, στο κομμάτι της γεύσης, που επιμελείται ο ιδιοκτήτης Αντώνης Φωτιάδης- με σπουδές στη μαγειρική αλλά και στην υποκριτική- τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εδώ θα δοκιμάσετε κλασικά πιάτα όπως κοκκινιστό μοσχαράκι, χοιρινό με πράσο, φακόρυζο με καραμελωμένα κρεμμύδια, μπριάμ λαχανικών, πλιγούρι με μανιτάρια και άλλα τέτοια νόστιμα.

Η κουζίνα χωρίζεται από τη θεατρική σκηνή με έναν τοίχο όπως στα κινηματογραφικά σκηνικά ενώ όταν ξεκινούν οι παραστάσεις, οι ηθοποιοί «ζυμώνονται» με τους θεατές και γίνονται μια ομάδα, με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά. Ο χώρος που φιλοξενεί τις θεατρικές παραστάσεις είναι και παιδική σκηνή, εργαστήρι θεάτρου για ενήλικες ενώ διατίθεται επίσης για πρόβες και εικαστικά δρώμενα.

Δείτε επίσης

Βγήκαμε για κοκτέιλ στη Θεσσαλονίκη!

Για specialty καφέ στη Θεσσαλονίκη

Μούργα: Σύγχρονη ψαροφαγία στη Θεσσαλονίκη

info
Ολύμπου 5, Θεσσαλονίκη, Τηλ. : 2311821585 – 6937575670