Από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στο Παγκράτι, το Tortuga είναι το πρώτο slow food bar της πόλης που μας συστήνει ξανά το street food στην πιο νόστιμη και φρέσκια εκδοχή του.

Το επίσημο opening μπορεί να έγινε μόλις πριν μερικές ημέρες (27 Οκτωβρίου), αλλά το Tortuga μας έχει ανοίξει ήδη την όρεξη, με τις λαχταριστές και χειροποίητες τορτίγιες του.

Μέσα τους τυλίγονται τα πιο φρέσκα εποχιακά φρούτα και λαχανικά και ζουμερά κρέατα σε νόστιμους, αλλά και υγιεινούς συνδυασμούς, που έχει επιμεληθεί ο σεφ Marko Rossi.

Ανάμεσα στις πολλές επιλογές, ξεχωρίσαμε το αρνίσιο και μοσχαρίσιο κεμπάπ με σάλτσα από γιαούρτι και τσίλι, τη χοιρινή πανσέτα με μπαλσάμικο, σόγια, μέλι και τζίντζερ, αλλά και τα μανιτάρια με παρμεζάνα και σάλτσα blue cheese. Ενδιαφέρουσες και οι σούπες, αλλά και οι πλούσιοι σε βιταμίνες χυμοί φρούτων και λαχανικών.

10625013_701944079900609_7123669302177252119_n

Όσο για το σέρβις; Αρκεί να σας πούμε ότι σύνθημά τους είναι το: “slow food served fast”!

info
Αρχιμήδους 1, Παγκράτι, τηλ. 213 0307520.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr