Το εστιατόριο Βυζαντινό στο Hilton Athens συνεχίζει τα θεματικά μαγειρέματα και υποδέχεται την άνοιξη με φρέσκες προτάσεις και βασικό υλικό το καρότο.

Εκτός από το βασικό μενού του εστιατορίου λοιπόν, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο προστίθενται στην κάρτα και μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως κροκέτες από καρότο και παστινάκι με ντιπ γιαουρτιού και ντιπ αβοκάντο, χούμους με πολύχρωμα ψητά καρότα γλασαρισμένα με μέλι και μπαλσάμικο, σαλάτα από καρότο και παστινάκι με βουβαλίσια μοτσαρέλα, μάνγκο, σέλινο και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών, ριζότο καρότου με καραβίδες σοτέ και φιλέτο αρνιού με πολέντα καρότου και σος από πορτοκάλι και φασκόμηλο. Δίπλα τους και ένα ξεχωριστό επιδόρπιο με crémeux γιαουρτιού με υφές καρότου, καθώς και ένα κοκτέιλ με βότκα, χυμό καρότου, ροδάκινο και λάιμ.

info
Hilton Athens, Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210 7281400.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr