Tο St’Astra rooftop restaurant-bar άνοιξε τις πόρτες του για τη χειμερινή σεζόν και μας υποδέχεται με «αστεράτα» πιάτα από τη μεσογειακή και μοντέρνα διεθνή κουζίνα.

StAstra_Lounge Bar

Το εντυπωσιακό εστιατόριο του 8ου ορόφου του Radisson Blu Park υποδέχεται ανανεωμένο τον χειμώνα με τον σεφ Γιάννη Λιόκα στην επιμέλεια δημιουργικών πιάτων και κλασικά αλλά και ιδιαίτερα sushi selections από τον sushi chef Eric De Leon.

Οι ποιοτικές πρώτες ύλες με τεχνικές υψηλού επιπέδου και η εμπειρία του σεφ αποδίδονται σε πιάτα όπως το λαυράκι με πουρέ αγκινάρας, μαύρο ταραμά και confit τομάτας, η πανσέτα μαγειρεμένη με soya ginger, πουρέ και chips από λευκά καρότα, αλλά και σε γλυκές δημιουργίες, όπως το σουφλέ γαλακτομπούρεκο με σιρόπι αρωματισμένο με εσπεριδοειδή και yuzu.

St'Astra East restaurant

Η εμπειρία συμπληρώνεται με cocktails απ’ όλο τον κόσμο που θα απολαύσετε με θέα τη φωτισμένη Αθήνα, την Ακρόπολη και τον Λυκαβητό συνοδεία ethnic-funky και jazz ακουσμάτων.

Σημειώστε ότι οι πελάτες του εστιατορίου έχουν δωρεάν parking και ότι ο χώρος είναι ιδανικός για prive parties αλλά και εορταστικές εκδηλώσεις.

Info
Radisson Blu Park Hotel, Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, τηλ. 210 8894500.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr