Καλές οι νέες αφίξεις, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς και όταν έχουμε να κάνουμε με εξαιρετικά κρέατα απ’ όλο τον κόσμο που γίνονται φοβερά ψητά, αγαπάμε να επανερχόμαστε.

4

Σίγουρα δεν είναι καινούριο μαγαζί, μόνο ο ενθουσιασμός μου είναι καινούριος όταν το επισκέφθηκα πρόσφατα ύστερα από πάρα μα πάρα πολύ καιρό με μεγάλη παρέα και δοκίμασα μερικά από τα πιάτα του, παλιά και καινούρια.

O χώρος είναι όμορφα φτιαγμένος, με ανοιχτή κουζίνα, αγαπά το ξύλο και το γκρίζο, και η διακόσμηση είναι ανάλαφρα μοντέρνα και δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο, άκρως χαλαρωτικό περιβάλλον.

1 2

Ενθουσιάστηκα με τη μελιτζανοσαλάτα τους, το ψητό συκώτι, το μοσχαρίσιο ταρτάρ, το μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο φυσικής ωρίμανσης, τη rib-eye black angus και τη striploin steak. Μια εξαιρετική πρόταση που απευθύνεται αποκλειστικά σε κρεατοφάγους και μια εξαιρετική δουλειά από πλευράς τόσο του Άγγελου Φραντζή, που φέρνει στο μαγαζί του εξαιρετικά κρέατα από όλο τον κόσμο, αλλά και του σεφ Νεκτάριου Δανιηλίδη που τα μαγειρεύει υποδειγματικά.

info
Ελ. Βενιζέλου 46, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9319675.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr