Το restaurant – bar στο Ψυχικό υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες του στον ολάνθιστο κήπο του με ανανεωμένη διάθεση, γευστικές δημιουργίες, δροσερά signature cocktails και brunch που ετοιμάζουν πλέον καθημερινά.

Τηρώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής, σε ένα open-air περιβάλλον, η ομάδα του The Albion προσφέρει εμπνευσμένες προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας, τις οποίες επιμελούνται οι Στέφανος και Γιώργος Νούσιας, που από το 2011 έχουν βάλει την προσωπική τους υπογραφή στη γαστρονομική ταυτότητα του εστιατορίου.

Με μεσογειακό προσανατολισμό και έμφαση στην άριστη πρώτη ύλη, τα πιάτα του Albion περιλαμβάνουν επιλογές με κρέας και ψάρι καθώς και πληθωρικές συνταγές σε pizza και pasta με νόστιμες παραλλαγές. Σπαγγέτι frutti di mare με αβγοτάραχο Μεσολογγίου, tuna steak με πουρέ από φασόλια βανίλιες, μπροκολίνι, φασολάκια, γκρέιπφρουτ και σάλτσα τσίλι με κόλιανδρo, ταλιάτα μόσχου Βlack Αngus με ντοματίνια, ρόκα, παρμεζάνα και λάδι λευκής τρούφας είναι μερικές από τις προτάσεις τους. Ποικιλία από ετικέτες του εγχώριου και διεθνούς αμπελώνα, καθώς και μια λίστα με house cocktails συμπληρώνουν κάθε γεύμα, ενώ τα επιδόρπια, όπως το cheesecake mango-passion fruit, συνθέτουν τον γλυκό επίλογο.

info
Ομήρου 6, Νέο Ψυχικό, Ανοιχτά καθημερινά: 09:00 – 00:00 (η κουζίνα) – Brunch: 09:00 – 16:00, Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 6740710

Δείτε επίσης

Το Caravin μας ταξιδεύει γευστικά σε 5 διαφορετικές γωνιές του πλανήτη

Matsuhisa Athens: Επιστροφή στο μαγευτικό κόλπο του Αστέρα

Botrini’s: Νέο μενού με έκπτωση 20% αν προπληρωθεί