Το Winter Garden City Lounge υποδέχεται τη Σαρακοστή με ένα εξαιρετικό μενού νηστίσιμων γλυκών εδεσμάτων.

Ο ταλαντούχος Pastry Chef του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, Ευγένιος Βαρδακαστάνης, ετοιμάζει λαχταριστούς λουκουμάδες με διάφορες επιλογές συνοδευτικών όπως θυμαρίσιο μέλι, καρύδια και κανέλα, σάλτσα πικρής σοκολάτας, σορμπέ σοκολάτας και κόκκους κακάο, πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένα φουντούκια και παγωτό βανίλια αλλά και compote από φρούτα του δάσους με στέβια για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Από το μενού φυσικά δε λείπουν ο σιμιγδαλένιος χαλβάς με αμύγδαλα και σταφίδες και ο χαλβάς από ταχίνι αρωματισμένος με μαστίχα Χίου.

info
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, 1/3-18/4, καθημερινά 16.00-22.00

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr