Γιορτάστε την ξεχωριστή αυτή ημέρα στην άνεση του σπιτιού σας και απολαύστε ένα αυθεντικό ρομαντικό δείπνο για δύο, το οποίο θα ετοιμάσει αποκλειστικά για εσάς η εξαιρετική ομάδα των σεφ του ιστορικού ξενοδοχείου.

Υποδεχτείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο με φρεσκοψημένα μπλινίς, πατέ καπνιστού σολομού και γαρίδες με περγαμόντο και τζίντζερ. Για πρώτο πιάτο απολαύστε μια εξαιρετική σούπα κάστανο με κρέμα αμαρέτο, στη συνέχεια προσούτο San Daniele, μοτσαρέλα ‘di bufala’, ραντίτσιο και ψητό μάνγκο και η εμπειρία απογειώνεται με το τρυφερό φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος, ραγού μανιταριών του δάσους ‘en croute’, πουρέ από ψητές ρίζες και λαχανικά εποχής στον ατμό. Τον πιο γλυκό επίλογο σφραγίζει το σοκολατένιο τριαντάφυλλο με μους ‘bitter’ σοκολάτας, κρέμα καραμέλας και ‘brownies’ με καρύδι πεκάν.

Για εκείνους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τη γευστική τους εμπειρία, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης προτείνει το Caviar & Champagne Valentine’s menu, το οποίο σας δίνει την επιπλέον δυνατότητα να απολαύσετε τη γνωστή σαμπάνια Taittinger Brut καθώς και το μοναδικό Royal Gold Reserve χαβιάρι.

Hotel Grande Bretagne, για παραγγελίες καθημερινά: 11.00-19.00, τηλ. 210 3330748.

Δείτε επίσης:

Φτιάχνουμε φράουλες με σοκολάτα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Valentine’s chocolate cake

Καρδιά από κέικ σοκολάτας με γλάσο βανίλιας

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr