Η φετινή χρονιά θα είναι σίγουρα ιστορική για την Αθηναϊκή Ριβιέρα, αφού συνδυάζει τη λειτουργία ξενοδοχείων και resorts με διεθνείς τίτλους, καινούργιες υποδομές και κοσμοπολίτικο αέρα.

Το Island σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού την Πέμπτη 2 Μαΐου με ένα φαντασμαγορικό πάρτι που θα αποτελέσει την αρχή της νέας εποχής του χώρου, αλλά και της νέας εποχής της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Στο τιμόνι της κουζίνας βρίσκεται ο σεφ Νίκος Σκλήρας ετοιμάζοντας πιάτα δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας. Παράλληλα, λειτουργεί το sushi section του Ιsland ενώ από το μενού δε λείπουν και τα ιδιαίτερα πιάτα ημέρας. Η Μυρσίνη Σπανέλη επιμελείται την κάρτα των κοκτέιλ εξασφαλίζοντας μια fine drinking εμπειρία για τους επισκέπτες του Ιsland ενώ προσεχώς αναμένεται να πραγματοποιηθούν και επιλεγμένα guest bartendings. Οι Τετάρτες είναι αφιερωμένες στο Gastronomy Wednesdays φιλοξενώντας κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό διακεκριμένο Έλληνα σεφ, όπως ο Νίκος Καραθάνος, ο Γκίκας Ξενάκης, o Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Γιάννης Παρίκος, ο Μιχάλης Νουρλόγλου, και άλλοι γνωστοί επαγγελματίες που θα παρουσιάζουν ένα διαφορετικό μενού.

Το πρόγραμμα των Gastronomy Wednesdays

22/5 Νίκος Καραθάνος (Cookoovaya)

29/5 Γκίκας Ξενάκης (Aleria)

5/6 Δήμος Μπαλόπουλος (Frater & Soror)

12/6 Άνταμ Κοντοβάς

19/6 Μιχάλης Νουρλούγλου (Premiere Restaurant – InterContinental Hotel)

26/6 Δήμος Σαμουράκης (7 Food Sins)

3/7 Γιώργος Παπακώστας (Vittoria Gati)

17/7 Δημήτρης Σκαρμούτσος (ΙLiOS)

24/7 Γιάννης Παρίκος (Varoulko Seaside)

31/7 Nίκος Θωμάς (SIMUL)

info
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα, Κρατήσεις: 210 9653563 – 564, 6975265836

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr