Tο Matsuhisa Athens καλωσορίζει το φετινό καλοκαίρι με εκλεκτές γαστρονομικές εμπειρίες, που συνδυάζονται αρμονικά με signature cocktails από το infinity bar UMI by Matsuhisa Athens.

Ο executive chef του εστιατορίου και ο head chef της ζεστής κουζίνας Θωμάς Κουράκος, επανασυστήνουν μία ισορροπημένη εμπειρία γευστικής υπεροχής, όπου ο δημιουργικός πειραματισμός συνδυάζεται άψογα με τις κλασικές αξίες. Signature πιάτα όπως Salmon Karashi Su Miso, Black Cod και Yellowtail Jalapeño, πληθωρικά Omakase Menus, αλλά και νέες προτάσεις, όπως New Style O-Toro, Squid Pasta with Sea Urchin, Sea Bream Amapeno και Wagyu Gyoza, είναι ανάμεσα στις επιλογές του μενού.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία, το UMI by Matsuhisa Athens επιστρέφει και φέτος, με στόχο να προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της εκλεπτυσμένης διασκέδασης και το lounging με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Signature cocktails, όπως Apple Martini, Cucumber Chill και Matsuhisa Martini, αλλά και τα ολοκαίνουργια Sakura Martini και Κyoto Kiss σερβίρονται στο bar, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές με θέα τη θάλασσα. Παράλληλα, στο Matsuhisa διοργανώνονται και UMI Night Sessions, με DJs.

Όσο για το καθιερωμένο πλέον Nobu Food Festival, πραγματοποιείται από την Παρασκευή 28 Ιουνίου έως και την Τρίτη 2 Ιουλίου, παρουσία του ίδιου του Nobu. Το αθηναϊκό κοινό θα έχει για μία ακόμη χρονιά την ευκαιρία να μυηθεί στα άδυτα της Nobu φιλοσοφίας και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του μέσα από τον ξεχωριστό διάλογο που ο πολυβραβευμένος διεθνής chef χτίζει ανάμεσα στην ιαπωνική μαγειρική κουλτούρα και τους λάτρεις της.

info
Astir, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8960510.