Στις 7 και 8 Νοεμβρίου η γευστική κομψότητα της παραδοσιακής ιταλικής τρατορίας, όπως εκφράζεται στο εστιατόριο Mercato, ένα από τα εστιατόρια του Four Seasons Astir Palace, γνωρίζει την τοσκανέζικη νοστιμιά του εμβληματικού Il Palagio, σε δύο μοναδικά 4 hands dinners.

Ο σεφ του Mercato, Roberto Cannata, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Filippo Fiorentini, sous chef στο βραβευμένο με αστέρι Michelin Il Palagio και δημιουργούν ένα μενού-ωδή στην ιταλική γαστρονομία. Στο μενού 5 πιάτων που θα παρουσιάσουν, το ναπολιτάνικο στιλ συνδυάζεται ευρηματικά με τις εποχικές συνταγές της Φλωρεντίας και τα τοπικά προϊόντα. Καραβίδες με κουνουπίδι, χτένια με λευκή τρούφα, ζυμαρικά cavatelli, αρνί με βατόμουρα και πράσινο μήλο με σορμπέ φράουλας είναι οι προτάσεις που θα δώσουν το μαγειρικό στίγμα των σεφ, οι οποίες θα συνδυαστούν με επιλεγμένες οινικές προτάσεις από την Ιταλία.

info
7-8/11, Mercato Restaurant, Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, Αστέρας. Τηλ: 210 8901000, mercato.athens@fourseasons.com. Τιμή μενού ανά άτομο: €120 και €150 με wine pairing