Το εντυπωσιακό bar-εστιατόριο του ξενοδοχείου Hilton μάς υποδέχεται με νέες γευστικές προτάσεις.

Ο Executive Chef του ξενοδοχείου Κώστας Αθανασίου και ο σεφ του Galaxy Γιώργος Καπέρδας προτείνουν γεύσεις με κοσμοπολίτικο, πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα.

Με θέα στην Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και τους φωτισμένους δρόμους της Αθήνας θα δοκιμάσετε ορεκτικά όπως η κολοκυθόσουπα βελουτέ με τρούφα και παστέλι και η κρέμα πατάτας και πράσου με γαρίδες, αβγά ορτυκιού και χαβιάρι αλλά και μοσχαρίσιο ταρτάρ με κρέμα καπνιστού αβγού, πατέ μανιταριών και κράκερ πιπεριάς τσίλι. Το κυρίως μενού προσφέρει επίσης ενδιαφέρουσες χορτοφαγικές επιλογές όπως η ποικιλία ψητών κουνουπιδιών με κρέμα παντζαριού και φυστικοβούτυρο ή το μπριάμ λαχανικών με κρέμα καπνιστής μελιτζάνας και ντρέσινγκ από πιπεριά Φλωρίνης ενώ από κρεατικά, ξεχωρίζουν πιάτα όπως το ελάφι φιλέτο με τερίνα σελινόριζας και σος ελληνικού καφέ. Προσεγμένες ψαροφαγικές επιλογές, σούσι αλλά και γλυκές προτάσεις όπως η tarte tatin μήλου με αλμυρή καραμέλα και crémeux μαύρης σοκολάτας με μαύρα κεράσια είναι μερικές ακόμα από τις νέες προτάσεις της ομάδας τις οποίες θα συνδυάσετε ιδανικά με ένα κοκτέιλ από το μπαρ.

info
Galaxy Bar & Restaurant, Hilton Athens, τηλ. 2107281402, www.hiltonathens.gr.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr