Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής κουζίνας, ο Γιώργος Παπαϊωάνου, υπογράφει τις γαστρονομικές προτάσεις ενός νέου χώρου στο Costa Navarino που ακούει στο όνομα «Armyra by Papaioannou».

ChefPapaioannou-Armyra-CostaNavarino

O σεφ και ιδιοκτήτης του «Παπαϊωάννου» στον Πειραιά και οι συνεργάτες του δημιουργούν ξεχωριστές γεύσεις σε ένα μενού όπου φυσικά έμφαση δίνεται στα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και στις ιδιαίτερες ποικιλίες προϊόντων και μυρωδικών που ευδοκιμούν στον τόπο.

Armyra-Restaurant---The-Romanos-Resort-Costa-Navarino---Mussels

Ο κατάλογος περιλαμβάνει προτάσεις όπως καπνιστό σκουμπρί με δύο υφές φακής Δομοκού, μύδια με τζίντζερ, πράσινη ανάμικτη σαλάτα με ντοματίνια, καπνιστό χέλι, ντοματίνια και αβγοτάραχο, σαλάτες με κρίταμο και με τυρί ταλαγάνι, ραβιόλι γεμιστά με μπακαλιάρο και φύλλα αγκινάρας αλλά και πεντανόστιμα ψητά ψάρια ημέρας. Το γεύμα ολοκληρώνεται δροσερά με ολόφρεσκα χειροποίητα παγωτά.

info
Navarino Dunes, Costa Navarino, Μεσσηνία, τηλ. 27230 97584, www.armyracostanavarino.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr