Μετά την αποχώρηση του από το εστιατόριο Fuga, o Δημήτρης Κατριβέσης αναλαμβάνει ως Executive Chef τα εστιατόρια Drakoulis Dry & Raw σε Κολωνάκι και Βούλα, με στόχο να δημιουργήσει απλά το απόλυτο steak department της πόλης.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης και o Στράτος Δρακούλης ανοίγουν μία νέα σελίδα στην από χρόνια φιλία τους με μία επαγγελματική συνεργασία. Ο ένας, πρωτοπόρος και υπεύθυνος της εισόδου της nikkei κουζίνας στην αθηναϊκή εστίαση. Ο άλλος μαέστρος του steak. Kαι οι δύο μαζί ένα εκρηκτικό δίδυμο, έτοιμο να δημιουργήσει μία νέα γαστρονομική σκηνή με πρωταγωνιστές τα premium κοπής κρέατα από την Αυστραλία, την Ιαπωνία ή τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ήδη το «Limited Edition Menu, Matsusaka Wagyu Meat», που υπογράφει ο Δημήτρης Κατριβέσης, με επιλογές όπως Steak tartare με brandy και χαβιάρι, Wagyu Nigiri και Matsusaka Fat Ice Cream, είναι από μόνο του απόδειξη ότι οι νέες προτάσεις του Drakoulis Dry & Raw θα είναι μία delicious γαστρονομική ανατροπή.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr