Την τελευταία φορά που επισκέφτηκα το The Trap με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Τα weekend σερβίρουν πλέον και brunch! Διάλεξα, λοιπόν, ένα από αυτά τα μικρά και όμορφα τραπεζάκια, που βλέπουν τη μπάρα -εκεί που μεγαλουργούν ο Γιάννης Σαμαράς, ο Στέφανος Δραγανιδάκης και ο Γιάννης Αλεξόπουλος- και έμεινα να χαζεύω λίγο το μενού.

the-trap1

Ολιγαρκές, χωρίς περιττές φιοριτούρες, υπό την επιμέλεια του chef Βασίλη Μαργαρίτη και με τον Λευτέρη Τσελέπη στην κουζίνα.

the-trap2

Ξεκίνησα με μια σαλάτα με καραμελωμένα φιστίκια, τυρί manchego, βανίλιες και ρόκα και συνέχισα με ένα αφράτο bagel με τονοσαλάτα, αβοκάντο, κρέμα τυριού, καραμελωμένα κρεμμύδια και λιωμένο cheddar. Το έλεγες και υπερπαραγωγή… Στη συνέχεια ήρθαν κάτι χρυσές μπουκίτσες κοτόπουλου, παρέα με σαλάτα λαχανικών και μια σάλτσα από στρείδια. Ιδανικές για τσιμπολόγημα και κουβεντούλα, ενώ απολαμβάνεις το κοκτέιλ σου. Το επόμενο πιάτο, όμως, ήταν του ονείρου. Λαχταριστό και ζουμερό burger, σωστά ψημένο, μαζί με μανιτάρια porto bello, κολασμένο τυρί gorgonzola και καραμελωμένα κρεμμύδια -τους έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια εδώ.

the-trap3

Σε όλη τη διάρκεια του γεύματος απολαμβάναμε φυσικά και τέλεια aperitivo από τον πληθωρικό κατάλογο των κοκτέιλ. Το καλύτερό μου; Χυμός μανταρινιού με Campari, πιπέρια Φλωρίνης και σόδα! Αρωματικό, δροσερό και πάνω απ’ όλα απολαυστικό. Και βέβαια πριν φύγουμε ζητήσαμε και τα pancakes με πραλίνα, γιατί, δυστυχώς, χωρίς αυτά brunch δεν υφίσταται.

info
Όθωνος 10, Σύνταγμα, τηλ. 210 3215561.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr