Το roof top εστιατόριο του Radisson Blu Park Hotel άνοιξε πάλι για τη χειμερινή σεζόν και μας περιμένει να απολαύσουμε ξεχωριστές γεύσεις δια χειρός Γιάννη Λιόκα και ευφάνταστα κοκτέιλ με την Αθήνα σε πρώτο πλάνο.

Μερικά από τα πιάτα του νέου μενού, που αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις, είναι το Seared tuna με κρέμα και σαλάτα από ρεβίθια, το rib eye από black angus με πουρέ και πίκλες από γλυκοπατάτα, αλλά και το λαβράκι με πουρέ αγκινάρας, μαύρο ταραμά και confit τομάτας με μυρωδικά.

IMG_7312

Αν είστε λάτρεις του sushi, θα απολαύσετε τις κλασικές αλλά και τις πιο ιδιαίτερες sushi επιλογές του Sushi Chef Eric De Leon στο πανοραμικό sushi bar του 8ου ορόφου, συνοδεία ethnic, funky και jazz μουσικής.

IMG_7392

Όσο για τον επίλογο, ο σεφ μάς προτείνει fondant φουντούκι με γρανίτα πράσινο μήλο και gianduja lollipop ή το μοναδικό σουφλέ γαλακτομπούρεκο με σιρόπι αρωματισμένο με εσπεριδοειδή και yuzu!

Γιάννης-Λιόκας

Για να ολοκληρώσετε την εμπειρία, μετά το δείπνο μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τις υπέροχες προτάσεις τους με κοκτέιλ απ’ όλο τον κόσμο.

info
Radisson Blu Park Hotel, Λ. Αλεξάνδρας 10, τηλ. 210 8894500, www.rbathenspark.com. Δωρεάν parking εντός ξενοδοχείου για τους πελάτες του εστιατορίου.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr