Το bar-restaurant που έκανε αίσθηση στην Κηφισιά, φέτος το καλοκαίρι ανοίγει τις πόρτες του και στο Ματογιάννι στη Χώρα της Μυκόνου.

Με τα εφόδια που το έκαναν ήδη γνωστό, δηλαδή τα φρέσκα και χειροποίητα υλικά και τη σταθερή βάση της ελληνικής κουζίνας, ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης ενορχηστρώνει ένα μενού που βασίζεται στις γευστικές μνήμες όλων των Ελλήνων, συστήνοντας τες στους ξένους επισκέπτες σαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία με μεγάλη ιστορία. Ο κατάλογος των κοκτέιλ έχει προσαρμοστεί στο ελληνικό καλοκαίρι με δροσερά, ανάλαφρα, low alcool, αλλά και τα πολυβραβευμένα signature cocktails της μπάρας του Artisanal. Ταλιάτα αρνιού γιουβέτσι με νερό τομάτας, ρίγανη, κρέμα λιαστής τομάτας, κοτόπουλο με νιόκι γραβιέρας, σάλτσα παστιτσάδας, κρέμα γραβιέρας, λαβράκι βιολογικής εκτροφής στη λαδόκολλα, κολοκυθάκια γεμιστά, lime, βασιλικός και σάλτσα μπουγιαμπέσα είναι μερικά ενδιαφέροντα πιάτα που εντοπίζουμε με μια γρήγορη ματιά στο μενού. Όσο για το χώρο, είναι ένας ολάνθιστος κήπος σε pale χρώματα στην καρδιά της διασκέδασης της Μυκόνου.

artisanal-2

info
Τουρλιανή – Ματογιάννι, 2289026217, www.artisanal.gr, Δευτέρα – Κυριακή 19:00μμ έως 04:00πμ
Η κουζίνα είναι ανοιχτή έως τις 02:00πμ

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr