Το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη, που παρέμεινε κλειστό λόγω καραντίνας, άνοιξε ξανά στις 10 Σεπτεμβρίου για 2 μήνες στην Ουμπλιανής και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στον Κεραμεικό.

Συμπληρώνοντας τα 5 χρόνια λειτουργίας στα Ιλίσια, ο ταλαντούχος κος Τσιοτίνης και η ομάδα του ετοιμάζονται για την νέα εποχή του CTC. Μιλώντας στο Olivemagazine.gr, ο σεφ επισημαίνει ότι το εστιατόριο θα παραμείνει στην Ουμπλιανής για περίπου 2 μήνες και ότι λίγο πριν τις γιορτές θα μεταφερθεί στον χώρο που μέχρι πρότινος φιλοξενούσε το «Αθήρι». Αυτή την περίοδο ο σεφ θα παρουσιάζει τρία επετειακά μενού γευσιγνωσίας 3, 6 και 9 σταδίων με μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα που πέρασαν από τα μενού από την πρώτη μέρα της άφιξης του εστιατορίου στην αθηναϊκή σκηνή μέχρι σήμερα. Μεταξύ αυτών θα υπάρχουν και κάποια που θα δίνουν μια πρώτη γεύση των όσων θα δοκιμάσουμε στο νέο τους πόστο. Στο μεταξύ, ο σεφ, καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα, θα συνεχίσει να προσφέρει στο Καφενείο Σίτιση τη δική του εκδοχή των μοντέρνων μεζέδων, οπότε και εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τους γαστρονομικούς νεολογισμούς του σε μια πιο οικεία βερσιόν.

info
Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια2107228812

Δείτε επίσης

Ο Mr Fox σερβίρει τα πιο ανατρεπτικά κοκτέιλ στη Γλυφάδα

Brilliant Βurger: Burgers δια χειρός Jean Charles Metayer στη Νέα Ερυθραία

Le Pavillon: Το νέο εστιατόριο του Jean-Charles Metayer στην Αθήνα

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr